Η Μονακό νίκησε τη Μακάμπι, έκλεισε τη σειρά με σκορ 3-2 και θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, ενώ η Ρεάλ πήρε την πρόκριση με το ίδιο σκορ κόντρα στην Παρτιζάν.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την επόμενη Παρασκευή, 19 Μαΐου, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μονακό να είναι ο πρώτος χρονικά, δηλαδή, με τζάμπολ στις 18:00.

Τι ήταν όμως… καλύτερο για τους Πειραιώτες; Ποιον θα ήθελαν στο παιχνίδι της Παρασκευής; Στην εκπομπή της NOVA, Δημήτρης Καρύδας και Δώρα Παντέλη τοποθετήθηκαν για το μεγάλο ματς που έρχεται και φυσικά θα δούμε αποκλειστικά στο συνδρομητικό, με το Sportdog.gr να βρίσκεται επίσης στο Κάουνας για να σε μεταφέρει το κλίμα από την… καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Καρύδας σχολίασε αρχικά: «Θα προτιμούσα τη Μακάμπι για να είμαι ειλικρινής. Η Μονακό τον κέρδισε δύο φορές φέτος. Το Final Four μας έχει διδάξει πως είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα, μία ιστορία δύο αγώνων, δύο βράδυα, όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα το κερδίσει. Δεν έχει σημασία που η Μονακό κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον Μάικ Τζέιμς από τον… Κολοσσό Ρόδου, τα έβαζε όλα. Στο δεύτερο χάθηκε, αλλά η Μονακό είχε πολλές λύσεις».

Από την πλευρά της η Δώρα Παντέλη σχολίασε: «Σαν ταλέντο είναι ανταγωνιστική η Μονακό, όμως ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε εμπειρία όσον αφορά σε παίκτες και τεχνικό σταφ, αυτό είναι το κρυφό χαρτί του κόουτς Μπαρτζώκα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά  και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports