Facebook Pixel Euroleague: Απίθανες ατάκες Σάρας: "Το... ευκολότερο F4 για μένα - Ξέρω τις ερωτήσεις που θα κάνετε" - Τι είπε ο Ομπράντοβιτς (Vids)
Μπάσκετ
| 2023-05-18 15:14:00

Απίθανες ατάκες Σάρας: "Το... ευκολότερο F4 για μένα - Ξέρω τις ερωτήσεις που θα κάνετε" - Τι είπε ο Ομπράντοβιτς (Vids)

Sportdog Team

Χαρούμενος που θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Euroleague στο... σπίτι του (το γήπεδο της Ζαλγκίρις) εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ, στο σπίτι μου, για το Final 4. Κάποια πράγματα μπορούμε να ελέγξουμε και άλλα όχι. Είναι λογικό να έχεις άγχος, να κάνεις λάθη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ήρεμος, να είναι η ομάδα ενωμένη και ψύχραιμη. Πρέπει να βρεις το δρόμο, ανάμεσα στις δύσκολες στιγμές και την απόλαυση. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό στην ομάδα μας και ελπίζω να πάμε καλά», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Και συνέχισε:

«Για μένα είναι το… ευκολότερο Final 4. Είναι όλοι εδώ, στο σπίτι μου. Απλά έπρεπε να πληρώσω τα εισιτήρια. Όλα είναι πολύ άνετα εδώ στο Κάουνας. Επίσης βοηθά ότι έχω βρεθεί πολλές φορές σε τέτοιες καταστάσεις. Το 2003 στο πρώτο μου Final 4 δεν κοιμήθηκα για μια εβδομάδα, καταλαβαίνω τι περνάνε οι παίκτες που δεν έχουν τόση εμπειρία. Πλέον εγώ κοιμάμαι πολύ καλά, όταν το περάσεις τόσες φορές ξέρεις τι να περιμένεις. Ακόμη ξέρω και τις ερωτήσεις που θα κάνετε».

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ως προπονητής την Euroleague ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε: «Είναι η τέταρτη παρουσία μου ως προπονητής. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις εδώ και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να διεκδικήσεις τον τίτλο. Έχουμε ακόμη 80 λεπτά, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Όσο για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, Σάσα Ομπράντοβιτς, ο τεχνικός της Μονακό τόνισε: 

«Αρκετοί μας αμφισβήτησαν στην αρχή της σεζόν, αλλά καταφέραμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ανάμεσά σας. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και ονειρευόμαστε. Εμείς αποδεχόμαστε το ρόλο του αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια εμπειρία, τον καλύτερο προπονητή και τόσους που έχουν ξαναβρεθεί εδώ.

Όμως θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας. Είναι φοβερή η ατμόσφαιρα και το ενδιαφέρον του κόσμου, δείχνει πόσο μεγάλη είναι αυτή η διοργάνωση. Όμως το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Ακόμη ονειρευόμαστε».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: MVP της regular season της Euroleague ο Βεζένκοφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags