Facebook Pixel Ντέγιαν Μποντιρόγκα: "Βόμβες" Μποντιρόγκα για άνιση αντιμετώπιση του ΠΑΟ - "Τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους"
Μπάσκετ
| 2023-05-22 17:38:00

"Βόμβες" Μποντιρόγκα για άνιση αντιμετώπιση του ΠΑΟ - "Τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους"

Sportdog Team
"Βόμβες" Μποντιρόγκα για άνιση αντιμετώπιση του ΠΑΟ - "Τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους"

Ο νέος πρόεδρος της Euroleague μιλώντας σε γνωστή ξένη ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχαν οι Πράσινοι τα προηγούμενα χρόνια τονίζοντας ότι δεν ήταν δίκαια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ντέγιαν Μποντιρόγκα: Απαντήσεις στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του Final Four της Euroleague έδωσαν ο νέος πρόεδρος της διοργάνωσης και Μάρσαλ Γκλίκμαν και το Eurohoops αναφέρθηκε για τις σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και τις αντιδράσεις του για τα πρόστιμα που έχει δεχθεί, με τον Σέρβο να τονίζει για πρώτη φορά πως η αντιμετώπιση του Τριφυλλιού τα προηγούμενα χρόνια από τη διοίκηση Τζόρντι Μπερτομέου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

«O Παναθηναϊκός και ειδικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πολλά στην Euroleague σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Από την άλλη πλευρά τα στάνταρ της διοργάνωσης πρέπει να είναι ίδια για όλους. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι. Ίσως αυτά τα στάνταρ κάποια στιγμή δεν ήταν τα ίδια για όλους. Μιλάμε με όλους τους συλλόγους και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση», δήλωσε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για ΠΑΟ - Σε "ανίκανους" τα... άφθονα λεφτά Αλαφούζου - "Προϊστάμενος" του Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags