Facebook Pixel Euroleague: "Βόμβα" στη Euroleague - Ομάδα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει λόγω οικονομικών προβλημάτων
Μπάσκετ
| 2023-06-12 21:32:00

"Βόμβα" στη Euroleague - Ομάδα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει λόγω οικονομικών προβλημάτων

Sportdog Team
"Βόμβα" στη Euroleague - Ομάδα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει λόγω οικονομικών προβλημάτων

Νέα δεδομένα στην Euroleague που πρόκειται να ξεκινήσει μιας και όπως έγινε γνωστό ομάδα που μπορούσε να παίξει στη διοργάνωση δεν θα το κάνει μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 

Γκραν Κανάρια: Μπορεί η ισπανική ομάδα να κατέκτησε το φετινό Eurocup, νικώντας την Τουρκ στον τελικό, και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη Euroleague όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μιας και επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική που ανέφεραν ότι υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα παρά την πρόσφατη χορηγία που πήρε από την Dreamland Studios.

Όπως έκαναν γνωστό στελέχη της Γκραν Κανάρια τη Δευτέρα (12/6) τα μέλη ψήφισαν ομόφωνα τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Euroleague, με την ομάδα να αγωνίζεται και νέα σεζόν στο Eurocup και την Τρίτη (13/6) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για να δοθούν εξηγήσεις για τους λόγους που ο σύλλογος έφτασε να πάρει αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το «BasketNews» το φαβορί για να αντικαταστήσει την Γκραν Κανάρια για την Euroleague της σεζόν 2023-24 είναι η Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 4 μικροί που "ανεβάζει" ο Κορδόν - Δύο στόπερ και δύο φορ - Βρήκε… Κωνσταντέλια ο Ολυμπιακός (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags