Ο Ολυμπιακός έχει τα προβλήματα με Παπανικολάου και Βεζένκοφ, αλλά θα πάει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για να πετύχει την τρίτη νίκη και να πάρει έτσι το πρωτάθλημα. Θέλει να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα και βέβαια δεν θέλει να μπει στην διαδικασία του πέμπτου παιχνιδιού και των κινδύνων, που μπορεί να κρύβει κάτι τέτοιο. Αλλωστε αν υπάρξει πέμπτο ματς στο ΣΕΦ, με τα τωρινά δεδομένα θα είναι χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών.

Το μυαλό είναι, λοιπόν, στον τελικό της Πέμπτης, αλλά καθημερινώς υπάρχουν σκέψεις και γίνονται πράγματα και για την επόμενη χρονιά. Φύγει, δεν φύγει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει έναν παίκτη για να είναι το μπακ-απ του Κώστα Παπανικολάου. Ο «Παπ» κάνει και φέτος πολύ καλή σεζόν, αλλά τα χρόνια περνάνε και οι αντοχές δεν μπορεί να είναι οι ίδιες. Και άλλωστε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει άριστα ότι πρέπει να υπάρχει μεγάλη ενίσχυση το καλοκαίρι: το υπάρχον ρόστερ έχει κάνει την υπέρβασή του.

Ο Σέιβον Σιλντς της Αρμάνι μπορεί να είναι μία λύση, που θα βρεθεί στο επίκεντρο του Ολυμπιακού. Δεν έχει κάνει την καλύτερη χρονιά και αυτό λόγω των τραυματισμών, που είχε. Τώρα, όμως, είναι πολύ καλύτερα και οδηγεί την Αρμάνι προς το πρωτάθλημα. Είναι ένας έμπειρος και ποιοτικός παίκτης, είναι ηγετικός και ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι.

Ο Νταρούν Χίλιαρντ της Μακάμπι επίσης μπορεί να είναι μία λύση. Είναι ένας παίκτης, που είχε ακουστεί και παλιότερα για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ έμπειρος και το σουτ, που διαθέτει, δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ευρωλίγκα. Φέτος ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είχε 45% έξω από την σχετική γραμμή στην Ευρωλίγκα.

Τελειώσουν, δεν τελειώσουν την Πέμπτη οι τελικοί, ο Ολυμπιακός θα αρχίσει σοβαρά να ασχολείται μεταγραφικά από την Δευτέρα. Αν και ακόμη δεν θα έχουν τελειώσει άλλες λίγκες, οπότε το πιθανότερο είναι να αργήσει λίγο παραπάνω η μεταγραφική εξόρμηση της ομάδας του Πειραιά, που θα είναι πολύ δυναμική. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟ - Υπογράφει Αμερικανός με... εντολή Μπαρτζώκα - "Οκ" οι Αγγελόπουλοι