Φωτιές… ανάβει η ισπανική ιστοσελίδα «defenca.central.com», η οποία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει τα… πάντα για να φέρει στην Ελλάδα τον Έντι Ταβάρες!

Οι Ισπανοί τονίζουν πως οι Πράσινοι ετοιμάζονται για την… επιστροφή τους, κάνουν λόγο για τα μεγάλα ποσά που ενδέχεται να ξοδέψουν ενόψει της νέας σεζόν και υποστηρίζουν πως μπορούν να προσφέρουν στον 31χρονο σέντερ, ένα ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό τους.

Το συμβόλαιο του Ταβάρες με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2024, με τους Μαδριλένους να έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις επέκτασης, ωστόσο φέρεται να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και όλα αυτά, ενώ πριν λίγους μήνες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ακολουθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, «ανάβοντας» και άλλες… φωτιές.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον 31χρονο να αποχωρήσει, το Τριφύλλι πολύ δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα για σέντερ, ειδικά αν μείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μανατζερικό παιχνίδι, ώστε ο παίκτης να πάρει τα χρήματα που ζητάει για το νέο συμβόλαιο από τους Πρωταθλητές Ευρώπης.