Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Μωραΐτης: "Δώρο" Σπανούλη σε ΠΑΟ, ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ - Γι' αυτό πήρε Μωραΐτη ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-23 18:53:00

"Δώρο" Σπανούλη σε ΠΑΟ, ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ - Γι' αυτό πήρε Μωραΐτη ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Δώρο" Σπανούλη σε ΠΑΟ, ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ - Γι' αυτό πήρε Μωραΐτη ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έξυπνη κίνηση χαμηλού ρίσκου στο Τριφύλλι, τα χαρακτηριστικά του Έλληνα άσου που έλειπαν από τους Πράσινους και ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα της επόμενης σεζόν!

Το «τριφύλλι» συνεχίζει την προσθήκη Ελλήνων παικτών και μετά τον Κώστα Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε και την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική ομάδα, Δημήτρη Μωραΐτη.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην εντυπωσιακή πορεία του Περιστερίου μέχρι την 3η θέση της Basket League και πλέον θα φοράει την πράσινη φανέλα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μωραΐτης είχε με το Περιστέρι 7,2 πόντους (55,4% δίποντα, 30,8% τρίποντα, 84,4% βολές), 2,4 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε σύνολο 32 αγώνων στην Basket League, σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.

 
 

Όπως καταλαβαίνετε ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ημέρες προέβη σε ανακοινώσεις low budget με δύο παίκτες οι οποίοι προσφέρουν με το καλημέρα ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ, ενώ αυξάνουν τους πράσινους που βρίσκονται στον βασικό κορμό της Εθνικής Ελλάδος.

Και κάνουμε λόγο για ποιοτική αναβάθμιση, από τη στιγμή που ο Αντεκούνμπο έρχεται ως ο τρίτος σέντερ της ομάδας, την ώρα που πέρυσι δεν υπήρχε καν τρίτο σέντερ, οπότε ήδη μιλάμε για έναν πιο ορθολογικό μεταγραφικό σχεδιασμό και ενώ ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει σε αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Μωραϊτη ο Έλληνας άσος έχεται αρκετά ορεξάτος, από μια μεστή χρονιά με το Περιστέρι και είναι ιδανικό φιτ ως ο τρίτος πόιντ γκαρντ της ομάδας, πίσω από τον Βιλντόζα και όποιον αποκτηθεί, ενώ μπορεί να δώσει και ποιοτικά λεπτά στο 2, την ώρα που είναι υπολογίσιμο μέγεθος για την Εθνική Ελλάδος και αυτό θα φανεί τώρα που έθεσε εαυτόν νοκ άουτ ο Σλούκας!

Εξάλλου, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει ήδη παραστάσεις από Ευρώπη, ενώ πέρυσι είχε ως προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σίγουρα θα του έδωσε... μυστικές οδηγίες, μιας και αγωνιζόταν στη θέση του. Και αναμφίβολα μιλάμε για μια ποιοτική αναβάθμιση σε σχέση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δεν είχε να δώσει τίποτα στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν έφτασε ποτέ το ταβάνι το αγωνιστικό που όλοι περίμεναν!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός υπογράφει μετά τον Αντετοκούνμπο - Γκαρντ που απογειώνει τους ψηλούς - Φέρνει και μπόμπερ με 4,5 εκατ.!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags