Facebook Pixel Επίσημο: Τέλος ο Γιασικεβίτσιους από τη Μπαρτσελόνα - Ποιος είναι ο διάδοχός του!
Μπάσκετ
| 2023-06-26 18:13:00

Επίσημο: Τέλος ο Γιασικεβίτσιους από τη Μπαρτσελόνα - Ποιος είναι ο διάδοχός του!

Sportdog Team
Επίσημο: Τέλος ο Γιασικεβίτσιους από τη Μπαρτσελόνα - Ποιος είναι ο διάδοχός του!

Ραγδαίες εξελίξεις στους Μπλαουγκράνα, με τον Λιθουανό τεχνικό να αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

Τέλος και επίσημα ο Σαρούνας Γιασικιεβίτσιους από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Λιθουανού προπονητή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από τρία χρόνια, με τον παλαίμαχο παίκτη και αρχηγό της Μπάρτσα, Ρότζερ Γκριμάου, να παίρνει τη θέση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μπαρτσελόνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρεις σεζόν.

Ο Σύλλογος ξεκινά ένα νέο έργο στον τομέα του μπάσκετ και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρότζερ Γκριμάου , ο οποίος θα είναι προπονητής της Μπάρτσα για τις επόμενες δύο σεζόν, έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γκριμάου, 44 ετών, ήταν προπονητής της Μπάρτσα Ατλέτικ και των τζούνιορς τις δύο τελευταίες σεζόν (2021-23), σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και εκπαιδεύοντας παίκτες, ενώ προηγουμένως, από το 2018 έως το 2021, ήταν βοηθός προπονητή της δεύτερης ομάδας στο το LEB Oro και στο LEB Plata. Ως παίκτης, υπερασπίστηκε τη φανέλα της Μπάρτσα για 8 σεζόν (2003-2011) και ήταν ο αρχηγός που σήκωσε την Ευρωλίγκα το 2010.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον επαγγελματισμό, τη δέσμευση, την αφοσίωση και τη πάντα θετική και στενή αντιμετώπιση που έδειχνε πάντα σε όλα τα επίπεδα που απαρτίζουν την οικογένεια της Μπάρτσα, και του εύχεται καλή τύχη και επιτεύγματα στο μέλλον. Η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags