Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κέβιν Πάντερ: Τρελή "κέντα" για ΠΑΟ - Έτσι "έχασε" τον Πάντερ από την Μπαρτσελόνα - Ο τεράστιος ρόλος Σάρας, Μίροτιτς! (pic)
Μπάσκετ
| 2023-06-27 09:27:00

Τρελή "κέντα" για ΠΑΟ - Έτσι "έχασε" τον Πάντερ από την Μπαρτσελόνα - Ο τεράστιος ρόλος Σάρας, Μίροτιτς! (pic)

Sportdog Team

Στην Βαρκελώνη θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Αμερικανός σκόρερ, απαντώντας αρνητικά στην πλουσιοπάροχη πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, είχε κάνει την μεγαλύτερη προσφορά και τελικά την... έπαθε από έναν παλιό παίκτη του, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Όπως είχε επισημανθεί πριν ακόμα συμφωνήσει ο Αμερικανός γκαρντ με τους Καταλανούς, η αποχώρηση του Λιθουανού προπονητή, αλλά και αυτή του Μίροτιτς, έφεραν τα πάνω κάτω στην περίπτωση του Πάντερ, που αρχικά είχε απορριφθεί για οικονομικούς λόγους.

 

Με τον Σάρας και Μίροτιτς εκτός Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" εξοικονόμησαν πολλά χρήματα από τα συμβόλαιά τους και αποφάσισαν να τα διαθέσουν για τον Πάντερ, καταφέρνοντας με περίπου 1,7 εκατ. δολάρια τον χρόνο, να τον κάνουν δικό τους.

«Η οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά δίνει την αίσθηση ότι οι καταστάσεις αυτοσχεδιάζονται και δεν είναι η καλύτερη εικόνα για τον σύλλογο. Νομίζω ότι το θέμα Πάντερ, το οποίο είχε κοπεί, με τους αποχαιρετισμούς των Σάρας και Μίροτιτς, δεν είναι πλέον», ανέφερε ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ λίγες ώρες πριν το deal με τον Αμερικανό και, πράγματι, και λίγο αργότερα δικαιώθηκε. 

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έχασε σχεδόν μέσα από τα χέρια του τον Πάντερ, μόνο και μόνο λόγω της απόφασης του Σάρας να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάσιμο" από Ιτούδη για κορυφαίο άσο του Παναθηναϊκού - Έχει ήδη κάνει πρόταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags