Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γκαρντ από Μπασκόνια για Παναθηναϊκό, τι ισχύει με Λόιντ - "Δυναμίτης ο Λεσόρ" - Ανατροπή με Πάντερ; (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-28 12:56:00

Γκαρντ από Μπασκόνια για Παναθηναϊκό, τι ισχύει με Λόιντ - "Δυναμίτης ο Λεσόρ" - Ανατροπή με Πάντερ; (Vid)

Sportdog Team

Τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι των Πράσινων μετά την μεγάλη μεταγραφή του Ματίας Λεσόρ.

Τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, μιλώντας αρχικά για την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ και το τι σημαίνει για τους Πράσινους.

«Ο Παναθηναϊκός έπεισε τον Λεσόρ παρά την εμπλοκή της Μπαρτσελόνα. Πολύ σημαντική προσθήκη, ήταν σίγουρα στους κορυφαίους σέντερ της Ευρωλίγκας και μπήκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Είναι θεαματικός, ξεσηκώνει το κοινό, είναι πολύ καλός ριμπάουντερ. Η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι «δυναμίτης», πολύ δυνατός και αθλητικός. Θα έχει αρκετά highlights του χρόνου. Μετά τον Μπατίστ και τον Γκιστ δεν είχε τόσο δυνατό σέντερ ο Παναθηναϊκός», τόνισε.

Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις, ανέφερε: «Δεν υπάρχει θέμα Λόιντ, ούτως ή άλλως το buy-out δεν αφορά ομάδες Ευρωλίγκας. Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται για τα γκαρντ. Μπορεί να υπάρξει ανατροπή στο θέμα του Ντάριους Τόμπσον, που ήταν κοντά σε ιταλική ομάδα. Όποια ομάδα θέλει να τον πάρει, πρέπει να δώσει ένα buy-out 500 χιλιάδων στην Μπασκόνια».

Τέλος, για το αν υπάρχει περίπτωση ανατροπής με Πάντερ, επεσήμανε: «Υπήρξε ένα δημοσίευμα στην Ισπανία ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό και δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή. Είναι απογοητευμένοι στον Παναθηναϊκό με την αλλαγή στάσης του παίκτη και του ατζέντη του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία μπαμ Γιαννακόπουλου μετά τον Λεσόρ - Κορυφαίος "άσσος" από Euroleague - NBAer με σουτ θέλει ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags