Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η κίνηση ΛεΝτέι που ανοίγει τον δρόμο για ΠΑΟ - Τόσα χρήματα θα ζητήσει - Συζήτηση με Ραζνάτοβιτς!
Μπάσκετ
| 2023-06-29 08:57:00

Η κίνηση ΛεΝτέι που ανοίγει τον δρόμο για ΠΑΟ - Τόσα χρήματα θα ζητήσει - Συζήτηση με Ραζνάτοβιτς! (Vids)

Sportdog Team

Ο Ζακ ΛεΝτέι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού για τη θέση "4" και οι τελευταίες εξελίξεις από το Βελιγράδι ανοίγουν τον δρόμο για την έλευσή του στους Πράσινους.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι στην Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για αυτό το λόγο οι Σέρβοι προσπάθησαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, καθώς σύμφωνα με το "sportklub" του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, όμως η απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ έβαλε... φρένο στις συζητήσεις.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο ΛεΝτέι ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του, ήτοι περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, πρόταση που δεν μπορεί να καλύψει η Παρτιζάν και ως εκ τούτου έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στον 29χρονο.

Αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και θετική για τον Παναθηναϊκό, που δείχνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει αυτά τα λεφτά στον ΛεΝτέι, για τον οποίο υπάρχει φημολογία περί ενδιαφέροντος και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Επαφές και με Παπαπέτρου

Πολύ πιθανή είναι πλέον η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στο Τριφύλλι, καθώς πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει την ομάδα, ενώ θα τονώσει και το ελληνικό στοιχείο.

Υπάρχει πλέον δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους Πράσινους και τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και το θέμα φαίνεται πως προχωρά, με τον διεθνή φόργουορντ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει, μετά από έναν χρόνο στην Παρτιζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 4αρι που ζήτησε ο Αταμάν από Γιαννακόπουλο - Συμβόλαιο εκατομμυρίου - 2.08μ. με τρομερό τρίποντο! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags