Μια απίθανη εξέλιξη αποκαλύπτει σήμερα η "El Mundo Deportivo" και συγκεκριμένα ο έγκυρος δημοσιογράφος, Χοσέ Ιγνάσιο Χουγκουέτ, ο οποίος αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα 600.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και να πάρει τον Νίκολας Λαπροβίτολα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό γκαρντ, δίνοντάς του και μεγαλύτερο συμβόλαιο απ' ότι έπαιρνε στους "μπλαουγκράνα", που με την σειρά τους, αν χάσουν τον παίκτη τότε θα κινηθούν για τον Κώστα Σλούκα, όπως αναφέρεται.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, «το μέλλον του Λαπροβίτολα μπορεί να απέχει πολύ από το Παλάου καθώς ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του (600.000 ευρώ) και να του προσφέρει υψηλότερο μισθό από αυτόν που παίρνει στη Μπάρτσα».

Μάλιστα στη συνέχεια το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως στόχος των Καταλανών είναι ο Σλούκας, τονίζοντας: «Ο νούμερο ένα στόχος αν καταλήξει να φύγει ο Λαπροβιτόλα είναι ένας κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, ο Έλληνας Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με τον πειραϊκό σύλλογο για την υπογραφή της ανανέωσής του».

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος Λαπροβίτολα είχε βρεθεί και πριν κάποια χρόνια στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού, αλλά τότε είχε επιλέξει να μετακινηθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ Πάντερ: Έσπασε τη συμφωνία με Μπαρτσελόνα και... ανακοινώθηκε στην Παρτιζάν!!!