Γουίλι Ερνανγκόμεθ: Ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τους Πέλικανς, κυκλοφορεί ο Ισπανός σέντερ κάνοντας πολλές ομάδες να προσπαθούν να τον αποκτήσουν, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ από την πατρίδα του ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι θέλει να επιστρέψει στην ACB.

Μάλιστα στην Ισπανία τα δικαιώματα του 29χρονου τα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να έχει παίξει στη Βασίλισσα από το 2011 μέχρι το 2016, έχοντας περάσει δύο χρόνια σαν δανεικός στη Σεβίλλη. Να σημειώσουμε ότι στην χώρα της Ιβηρικής υπάρχει ο κανόνας του... ματσαρίσματος της προσφοράς, αν δηλαδή μια ομάδα από την λίγκα θέλει έναν παίκτη η Ρεάλ που διατηρεί τα δικαιώματά του μπορεί να ματσάρει την προσφορά που θα δεχτεί.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, που ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, την περασμένη τριετία συνδέθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και βέβαια αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά τις... σειρήνες από το ΝΒΑ για τον Έντι Ταβάρες, με τον Ισπανό την περασμένη σεζόν με τους Πέλικανς να μετράει 38 συμμετοχές με 6.9 πόντους μέσο όρο, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, ενώ στη EuroLeague μετράει συνολικά 17 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Deadline" για Σλούκα, τελειώνουν όλα με το τηλέφωνο Μπαρτζώκα - Όνομα έκπληξη για αντι-Βεζένκοφ (Vid)