Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ - Ρίχνει άλλα 10 για... Dream Team!
Μπάσκετ
| 2023-07-12 14:50:00

"Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ - Ρίχνει +10 για... Dream Team!

του Νίκου Στεργίου
"Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ - Ρίχνει +10 για... Dream Team!

Το κόστος των μέχρι τώρα μεταγραφών, αλλά και το ποσό που απομένει για να κλείσει εξίσου εντυπωσιακά το πράσινο ρόστερ. Διοίκηση και Αταμάν ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό να παρουσιάσουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν...

Την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε μέσω στόρι χθες στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι μένει μόνο η ανακοίνωση για την μεταγραφή του Έλληνα άσου στο Τριφύλλι.

Ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων έντυσε στα πράσινα τον Παπαπέτρου με ανάρτηση που έκανε και μάλιστα προανήγγειλε άλλες τέσσερις μεταγραφές, για να "κλείσει" το ρόστερ του Εργκίν Αταμάν.

Όπως είναι λογικό αρκετός κόσμος αναρωτιέται για το πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής στον πράσινο προϋπολογισμό και το sportdog.gr προσπαθεί να καταγράψει τα δεσμευμένα συμβόλαια, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, για τη νέα χρονιά που έρχεται!

Τα (ενδεικτικά) πράσινα συμβόλαια:

  • Κώστας Σλούκας, 3.300.000 ευρώ ετησίως
  • Λούκα Βιλντόζα, 1.700.000 ευρώ ετησίως
  • Ματίας Λεσόρ, 1.600.000 ευρώ ετησίως
  • Ντίνος Μήτογλου, 800.000 ευρώ ετησίως (με αύξηση)
  • Ιωάννης Παπαπέτρου 750.000 ευρώ ετησίως
  • Τζεριάν Γκραντ, 600.000 ευρώ 
  • Κώστας Αντετοκούνμπο 500.000 ευρώ
  • Δημήτρης Μωραϊτης 200.000 ευρώ

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω δεδομένα, μέχρι στιγμής τα 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεσμεύουν ενδεικτικά 9.500.000 ευρ, οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ακόμη αρκετό διαθέσιμο μπάτζετ για να γίνουν μεγάλες κινήσεις για το βασικό «3» της ομάδας και για δύο shooting guard από το πάνω ράφι. Μάλιστα, φημολογείται πως τα συμβόλαια στο βασικό παίκτη στο «2» και στο «3» θα εκτοξεύσουν ακόμη περισσότερο το μπάτζετ. Πάντως, εκκρεμεί και η υπόθεση Παπαγιάννη, ο οποίος αξιώνει 1.5 εκατ. ευρώ για την παραμονή του, κάτι που θα σήμαινε πως το μπάτζετ θα πήγαινε στα 11 εκατ. ευρώ και θα έκλεινε η θέση «5», με Λεσόρ, Αντετοκούνμπο Κώστα και Παπαγιάννη.

Οι πληροφορίες στην αρχή του καλοκαιριού ανέφεραν πως το μπάτζετ θα έφτανε στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ θα έπρεπε θα συμπεριληφθεί σε αυτό και η αμοιβή για τον Αταμάν και το επιτελείο του, όπου σίγουρα είναι ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια προπονητή για την Ευρωλίγκα που έρχεται.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού - "Βέτο" από Αταμάν - Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags