Facebook Pixel Πάρις Λι: Δήλωση για Γιαννακόπουλο, Αταμάν και αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2023-07-14 14:57:00

Δήλωση Πάρις Λι για Γιαννακόπουλο, Αταμάν και αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την καλή σχέση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πάρις Λι.

Μιλώντας στο "BasketNews" ο πρώην πια παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε τη σχέση του με τον Γιαννακόπουλο και υπογράμμισε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν εντός του Τριφυλλιού, κάνοντας σχόλιο και για την έλευση του Εργκίν Αταμάν στην ομάδα.

«Ύστερα από εκείνο το post στο Instagram εγώ και ο DPG ανταλλάξαμε χιλιάδες μηνύματα κατά καιρούς. Μου έδειχνε ότι με αγαπάει. Από αυτό που κατάλαβα, ήθελε να επιστρέψω και το εκτίμησα.

Όμως, σέβομαι επίσης το γεγονός πως αφήνει τον Αταμάν να κάνει τη δουλειά του και να χτίσει το ρόστερ. Δεν έχω κακά αισθήματα για κανέναν. Το εκτιμά αυτό εκείνος και το εκτιμώ και εγώ. Νόμιζα πως θα συνεργαστούμε ξανά, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι τελικά», ανέφερε ο Λι στη συνέντευξη που παραχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Παπαγιάννη - Η διαφορά με Φενέρ - Έκπληξη Αταμάν με τον αντικαταστάτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags