Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στις παραλίες και περιμένει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ένα ακόμη πολύ καλό νέο, όσον αφορά στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά: την απόκτηση του Σβι Μίχαϊλιουκ. Του Ουκρανού σκόρερ, τον οποίο έχουν σημαδέψει οι «πράσινοι» για να προσθέσουν ένα ακόμη υπερόπλο στη φαρέτρα τους, στην προσπάθεια, που θα κάνουν να φτάσουν πολύ ψηλά την σεζόν, που έρχεται.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον 26χρονο γκαρντ. Ο τελευταίος περιμένει να βρει την ιδανική πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει. Κάτι έχει στα χέρια του από τους Σέλτικς, αλλά περιμένει κάτι καλύτερο. Χόρνετς, πάντως, δεν υπάρχουν πλέον για τον Ουκρανό καθώς έκλεισαν το ρόστερ τους με τον Γάλλο Φρανκ Ντιλικινά.

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται, ήδη έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές και πάει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Αν το κερασάκι θα είναι ο Μίχαϊλιουκ, θα είναι το ιδανικό τελείωμα. Αν θα μείνει ο Γκριγκόνις, ούτε γάτα ούτε ζημιά, καθώς πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη, που θα παίξει ακόμη καλύτερα σε μία καλύτερη ομάδα, που θα είναι του χρόνου ο Παναθηναϊκός.

Και επειδή ο Γιαννακόπουλος δεν πιάνεται πλέον, αν δεν υπάρχει Μίχαϊλιουκ, μπορεί να κοιτάξει κάτι άλλο από τους διαθέσιμους στην αγορά ή από αυτούς, που μπορεί να προκύψουν τις επόμενες μέρες.

Το αφεντικό της ΚΑΕ έχει πολλά χρήματα να διαθέσει και στο ΝΒΑ υπάρχουν ακόμη 4-5 παίκτες, που θα είναι μπαμ για την Ευρώπη.

Τα μπαμ άλλωστε στην Ευρώπη δείχνουν να συνεχίζονται (Τζαμπάρι Πάρκερ για Μπάρτσα) και ο Γιαννακόπουλος, που ήδη έχει κάνει τις δικές του υπερβάσεις, θέλει να κάνει ακόμη μία. Ολοι στον Παναθηναϊκό θέλουν αυτή να είναι ο Μίχαϊλιουκ, αλλά δεν θα χαλάσει κανέναν αν η νέα υπέρβαση θα είναι ο Ιταλός Φοντέκιο (που έχει ακόμη συμβόλαιο με τους Τζαζ πάντως) ή ο τρομερός σουτέρ Ντάνι Γκριν, που έχει πάρει τρία πρωταθλήματα στο ΝΒΑ και έχει μάλιστα και θητεία στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!