Facebook Pixel Οθέλο Χάντερ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2023-08-31 13:06:00

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ!

Sportdog Team
Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ!

Έγραψε σπουδαία καριέρα με πολλούς και σημαντικούς τίτλους.

Την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 37 ετών, γνωστοποίησε σε ανάρτηση του στα social media ο Οθέλο Χάντερ. Ο γνώριμος σέντερ στο ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Ηλυσιακό και κυρίως Ολυμπιακό, έδωσε τέλος σε μία σπουδαία καριέρα, η οποία άρχισε το 2008 από το ΝΒΑ και τους Ατλάντα Χοκς. 

Τον Ιανουάριο του 2010, πάντως, άφησε πίσω του οριστικά τις ΗΠΑ και άρχισε το ταξίδι του με στάσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Κίνα, Ουκρανία, Ισπανία, Ρωσία Ισραήλ και τελευταία τη Γερμανία, Συγκεκριμένα, ο 37χρονος σέντερ φόρεσε τις φανέλες των Ηλυσιακού, Σάσαρι, Σαντόνγκ Λάιονς, Μαριόπολ, Βαγιαδολίδ, Τζιανγκσού Ντράγκονς, Σιένα, Ολυμπιακού, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου.

Το 2019 κατέκτησε την ευρωπαϊκή κορυφή, όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Euroleague, ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν ακόμα 2 τίτλοι VTB League (2018, 2019) με τη ρωσική ομάδα, 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016) με τον Ολυμπιακό, 2 πρωταθλήματα Ισραήλ (2020, 2021) με τη Μακάμπι, 1 ισπανικό σούπερ καπ με τη Ρεάλ και ένα ιταλικό (2013) με τη Σιένα. 

«Σε ευχαριστώ Κύριε για τις όμορφες αναμνήσεις. Και για τις καλές και τις κακές στιγμές. Μου έδωσες τόσα πολλά και είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Για την επόμενη γενιά αθλητών μην ανησυχείτε για το τι θα πάρει ο επόμενος παίκτης. Πάντα να ανησυχείτε για τον εαυτό σας και να γίνετε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μην αφαιρείτε ποτέ προπονήσεις. Συνεχίστε να εργάζεστε στην τέχνη σας», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Χάντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η αγωνία για Ολυμπιακό, ανακοινώνει μεταγραφή - "Δώρο" Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα ο… killer!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags