Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, στο δρόμο για την επιστροφή της ομάδας στην αγωνιστική δράση, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πριν από το Μουντομπάσκετ, ενώ τον κατατάσσω στην κορυφή των σέντερ της διοργάνωσης, ο κόσμος έχει ξεχάσει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον Μιλουτίνοφ, επειδή έχει καθυστερήσει η τελευταία μεταγραφή για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Ο Μιλουτίνοφ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Σερβίας», σχολίασε αρχικά για τον Μιλουτίνοφ που διεκδικεί το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική του ομάδα.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις «ερυθρόλευκες» μεταγραφικές υποθέσεις: «Ο Μπαρτζώκας μάς ηρέμησε και φέτος έχουν παρατηρηθεί διάφορα περιστατικά, για παίκτες που δεν ίσχυαν. Μία από αυτές είναι του Μάικ Τζέιμς, με τον Ολυμπιακό να διαψεύδει άμεσα το συγκεκριμένο σενάριο. Πώς θα μπορούσε να πάρει έναν παίκτη με συμβόλαιο ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει τους στόχους του, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους μέχρι σήμερα, πέρα από τον Ναν που έχει υποχωρήσει και κάποιους άλλους παίκτες που έχουν ακουστεί όλο το προηγούμενο διάστημα. Αν ο Ολυμπιακός δεν συμφωνήσει με κάποιον άλλον και πάει ο Ναν στο τουρνουά, και πει τον Οκτώβριο ότι έρχεται, θα απαντήσει αρνητικά ο Ολυμπιακός; Ο Ολυμπιακός περιμένει και θα κάνει την κίνησή του την κατάλληλη στιγμή».

Και μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης, είπε: «Είχε δίκιο. Πρέπει να αντιληφθούμε πως ακόμη υπάρχει ένας προπονητής στην ομάδα και παράλληλα ο Σπανούλης είναι στο Περιστέρι bwin. Ο συνάδελφος επιχείρησε να κάνει τη δουλειά του. Ο Σπανούλης, όσο και αν τον λατρεύω, δεν θεωρώ ότι είναι ήδη στο επίπεδο για να αναλάβει την Εθνική. Ο Σπανούλης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ενώσει και να εμπνεύσει το σύνολο της ομάδας».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα της Ευρώπης για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 350.000 ευρώ την εβδομάδα - "Χτυπάει" και στόπερ!