Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: "Σεισμός" για Σπανούλη - Στο ΣΕΦ τρία κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και του... ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-09-12 21:47:00

"Σεισμός" για Σπανούλη - Στο ΣΕΦ τρία κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και του... ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σεισμός" για Σπανούλη - Στο ΣΕΦ τρία κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και του... ΠΑΟ!

Έρχονται στην Ελλάδα για να τιμήσουν τον "Kill Bill" και την τεράστια καριέρα του στη μεγάλη γιορτή που έχει ετοιμάσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή.

Η μεγάλη βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει και ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον άνθρωπο που με το 7 στην πλάτη, οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο και η τελετή κατά την οποία θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Το event θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα (20.00 αντί για 20.30) και θα χωριστεί σε δυο μέρη. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί η τελετή προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού και στις 21.00 θα ξεκινήσει η προθέρμανση του Ολυμπιακού και της ιταλικής ομάδας.

Αν και από την ΚΑΕ προσπαθούν να κρατήσουν «κρυφό» το πρόγραμμα της γιορτής, αλλά και τους καλεσμένους, τις τελευταίες έχει διαρρεύσει μία φημολογία, που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει… σεισμό και ντόρο παγκοσμίως.

Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει στείλει πρόσκληση για την Κυριακή στον Λούκα Ντόνσιτς, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στον Δημήτρη Διαμαντόδη. Μάλιστα και οι τρεις είναι θετικοί να είναι παρόντες στο ΣΕΦ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε ΠΑΟ - Επένδυση με τον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα - "Χτυπούν" κορυφαίο διεθνή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags