Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο κρυφός άσος Αταμάν για να… ξεχάσει τους τραυματίας - Μεγάλη μεταγραφή NBAer μετά τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-09-28 23:56:00

Ο κρυφός άσος Αταμάν για να… ξεχάσει τους τραυματίες - Μεγάλη μεταγραφή NBAer μετά τον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Ο κρυφός άσος Αταμάν για να… ξεχάσει τους τραυματίες - Μεγάλη μεταγραφή NBAer μετά τον Ολυμπιακό!

Πώς θα καλύψει ο ΠΑΟ τις απουσίες Μήτογλου-Παπαπέτρου; Το Τριφύλλι θα παρουσιαστεί χωρίς δύο από τους καλύτερους του παίκτες και ο Τούρκος ψάχνει... εκπλήξεις. Οι τελευταίες σκέψεις και τα πλάνα του κόουτς, αλλά και η έντονη φημολογία για το τελευταίο "μπαμ".

Παναθηναϊκός: Τελικώς Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Σλούκας δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά στην Ρόδο, κατά την πρώτη μέρα παραμονής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πανέμορφο νησί ενόψει του Σούπερ Καπ.

Ο Σλούκας στις δηλώσεις του στάθηκε στην μεγάλη επιτυχία, που έκανε τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Ο Μπαρτζώκας από την δική του πλευρά κατονόμασε τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ ως δύο σημαντικές απώλειες για την ομάδα του.

Η σχέση των δύο ανδρών ήταν από τα πράγματα, που έκλεψαν την παράσταση την παραμονή του Σούπερ Καπ, αλλά πιο πολύ έκαναν θόρυβο τα προβλήματα, που προέκυψαν στον Παναθηναϊκό. Το σημαντικότερο είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος τραυματίστηκε και πάλι, παραμονής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν όταν την πάτησε λίγο πριν αρχίσει το Παγκόσμιο με την Εθνική. Χτύπησε στο χέρι και έτσι έχασε την διοργάνωση. Τώρα τραυματίστηκε στο πόδι, χάνει το Σούπερ Καπ, χάνει και τη μεγάλη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τραυματίας είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά το δικό του πρόβλημα είναι λιγότερο σοβαρό.

Όπως και να έχει, ο Λευτέρης Μαντζούκας, που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης του περυσινού πρωταθλήματος, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και πρωτοβουλίες. Είτε στο «3», είτε περισσότερο στο «4».

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ να μπει στη χρονιά με το δεξί, αλλά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής τον φέρνουν πίσω καθώς μάλιστα πρέπει να κόψει και έναν από τους επτά ξένους, που έχει. Γκριγκόνις ή Γκάι; Το ερώτημα θα απαντηθεί αύριο το πρωί. 

Και ο Ολυμπιακός το ίδιο πρέπει να κάνει (έχει οκτώ ξένους), αλλά τουλάχιστον δεν έχει προβλήματα τραυματισμού.

Αυτός, που θα πάρει το Σούπερ Καπ, δεν θα κατακτήσει τον κόσμο, αλλά θα έχει κερδίσει την πρώτη εντύπωση. Και αυτή την χρειάζεται περισσότερο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και κάνει νέο ξεκίνημα.

Οι «πράσινοι» μέσα σε όλα αυτά δεν έχουν ξεχάσει το θέμα της ενίσχυσης και περιμένουν πως και πως οι Σέλτικς να αποδεσμεύσουν τον Σβι Μίχαϊλιουκ! Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή με στάμπα ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" 3 εκατ. για το Προολυμπιακό η Ελλάδα - Δύσκολα στο ΟΑΚΑ λόγω ΠΑΟ - Μεγάλες επιστροφές στην Εθνική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags