Facebook Pixel Τρινκιέρι: Η Ευρωλίγκα παραήταν για τον Ολυμπιακό - Σχόλια για ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2023-10-04 13:52:00

Τρινκιέρι: "Από τις μεγαλύτερες αδικίες που δεν πήρε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός" - Τι είπε για ΠΑΟ και Σπανούλη

Sportdog Team

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για τις μεταγραφές του φετινού Παναθηναϊκού, την περσινή αδικία για τον Ολυμπιακό, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μοιράστηκε την σκέψη του για το νέο βήμα του "Kill Bill" στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ενώ μίλησε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός τεχνικός αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο τιμόνι κάποιας ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Περνάω όμορφα, βλέπω τα παιχνίδια και τα συζητάω σαν να είμαι ακόμα προπονητής σε κάποια ομάδα και προετοιμάζομαι. Νιώθω όμορφα που μετά από 10 χρόνια, έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω μπάσκετ από άλλη οπτική».

Για την πρόσληψη του Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής: «Για χρόνια πίστευα ότι ήταν άδικο που κάποιοι παλαίμαχοι μεγάλοι παίκτες έπαιρναν περισσότερες ευκαιρίες σαν προπονητές. Ωστόσο, κατάλαβα ότι είναι δίκαιο, λόγω της εμπειρίας που μπορούν να φέρουν στα αποδυτήρια. Το ότι έχουν παίξει σε μεγάλα παιχνίδια είναι ανεκτίμητης αξίας. Αν κάποιος δεν έχει τον τρόπο του, δεν θα αντέξει για πολύ. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα αναλάμβανε την Εθνική Ελλάδας. Αν ξεχωρίζω κάτι σε εκείνον, είναι το θάρρος του. Το ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κάποιο μετάλλιο από το 2009, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για εκείνον. Του εύχομαι καλή τύχη. Είχα την τιμή να τον προπονήσω και να του μιλήσω όταν έγινε προπονητής. Αν υπάρχει κάποιος ικανός στην επίτευξη στόχων, αυτός είναι ο Σπανούλης. Είναι το νούμερο ένα σε αυτό. Είναι ήδη προπονητής υψηλού επιπέδου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Σκόραρε 11 πόντους σε 20 λεπτά και δέχθηκε σερί 27-0 από τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ. Κάναν μεγάλες μεταγραφές, αλλά χρειάζεται παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα playoffs. Θα πούμε περισσότερα τον Νοέμβρη».

Για τον Ολυμπιακό: «Θέλω να δω πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον Ολυμπιακό ο Μπραζντέικις. Θεωρητικά, αυτός και ο Σίκμα μπορούν να ανταπεξέλθουν, αλλά θα πρέπει να το δείξουν στο παρκέ. Χάσανε τον Βεζένκοφ και πήραν έναν παρόμοιο παίκτη στη θέση του. Έναν που δεν ντριπλάρει τόσο συχνά. Η επιθετικότητα του Ολυμπιακού είναι τρελή. Πέρσι είδαμε μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του αθλήματος. Κατά την άποψή μου, είναι ακόμα στην Zalgirio Arena, περιμένοντας να παίξουν την τελευταία κατοχή του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν το πιο ρομαντικό σενάριο να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ο τρόπος που έπαιξαν για να φτάσουν ως εκεί. Αλλά η Ρεάλ ήταν πολύ καλή και πάλεψε για να φτάσει στην ανατροπή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε πάνω του ο Μπαρτζώκας - "Μεταγραφή" γκαρντ-δυναμίτη στον Ολυμπιακό - Φορτσάτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags