Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρινκιέρι: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξεις κιόλας - Στο όριο για να μπει στα playoffs»
Μπάσκετ
| 2023-10-05 11:24:00

Τρινκιέρι: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξεις κιόλας - Στο όριο για να μπει στα playoffs»

Sportdog Team
Τρινκιέρι: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξεις κιόλας - Στο όριο για να μπει στα playoffs»

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την Ευρωλίγκα που ξεκινά και για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι πέρσι κοούτσαρε την Μπάγερν Μονάχου στην Euroleague, αλλά φέτος την θέση του πήρε ο Πάμπλο Λάσο και ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε σε podcast  στη νέα διοργάνωση που ανοίγει τις πύλες της απόψε.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ δυνατές μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να παίξεις κιόλας. Πιστεύω πως είναι στο όριο για να μπουν στα playoffs. Θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτούς το Νοέμβριο. Η Παρτιζάν θα είναι πιο αδύναμη φέτος. Έχασαν έναν αναντικατάστατο παίκτη, όπως ο Λεσόρ. Ίσως ακόμη και τον Έξουμ, αν και ο Ντοζίερ είναι όλο και καλύτερος. Πήραν τον Καμίνσκι για ψηλό, αλλά τους λείπει ένας αθλητικός παίκτης όπως ο Λεσόρ. Ο Καμίνσκι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρωλίγκα. Είναι ψηλός, καταλαβαίνει το παιχνίδι και ανοίγει καλά το γήπεδο. Είναι έτοιμος να παίξει αμέσως», τόνισε.

Ο Τρινκιέρι αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σίκμα από την Άλμπα, λέγοντας: «Για μένα, η Βιλερμπάν θα είναι καλύτερη από την Άλμπα. Η αποχώρηση του Σίκμα είναι μεγάλο πλήγμα για τη λειτουργία του συστήματός τους. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη που σου δίνει 8-9 πόντους και 7-8 ασίστ σε κάθε αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags