Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμηλά η... μπάλα από παίκτη του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟ - "Άλλο παιχνίδι από το Super Cup" - Ατάκα για ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2023-10-05 22:56:00

Χαμηλά η... μπάλα από παίκτη του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟ - "Άλλο παιχνίδι από το Super Cup" - Ατάκα για ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Χαμηλά η... μπάλα από παίκτη του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟ - "Άλλο παιχνίδι από το Super Cup" - Ατάκα για ΟΑΚΑ

Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε ξένος παίκτης των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι δεν θα έχει σχέση με το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου (30/9).

Νάιτζελ Oυίλιαμς-Γκος: Αντίδραση από τους παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένει να δει ο Νάιτζελ Oυίλιαμς-Γκος στην πρεμιέρα της Euroleague, στο ΟΑΚΑ, αύριο, Παρασκευή (6/10, 21:15), στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων». Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, έχει πρότερη εμπειρία από «μητέρες μαχών» στην Ελλάδα, αφού είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως δήλωσε, κατά τη Media Day, της ομάδας του Πειραιά σήμερα (5/10) πριν τον αγώνα με τους «πράσινους», θεωρεί πως θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι εν συγκρίσει με τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, όταν οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Τότε, ο Ουίλιαμς-Γκος δεν αγωνίστηκε, καθώς βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, στο μαιευτήριο, κατά τη γέννηση της κόρης τους. 

Συγκεκριμένα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος τόνισε: «Θα είναι διαφορετικό αυτό το ματς από τον τελικό του Super Cup. Κάθε παιχνίδι EuroLeague είναι διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Όταν κερδίζεις έτσι περιμένεις ότι η ομάδα που έχασε θα βγάλει περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη προσπάθεια, οπότε περιμένουμε ένα διαφορετικό ματς. Στα ντέρμπι πρέπει να κρατάς τη συγκέντρωσή σου, να μην επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα και να επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλεις να κάνεις ως ομάδα για να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Γιαννακόπουλου! Μίλησε στους παίκτες για Ολυμπιακό και Σούπερ Καπ - Ποιο το... παράπονό του (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags