Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτοιμος για... μάχη παίκτης του Ολυμπιακού ενόψει Μπαρτσελόνα - "Πρέπει να βγάλουμε σκληράδα..." (vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-13 04:59:00

Έτοιμος για... μάχη παίκτης του Ολυμπιακού ενόψει Μπαρτσελόνα - "Πρέπει να βγάλουμε σκληράδα..." (vid)

Sportdog Team
Έτοιμος για... μάχη παίκτης του Ολυμπιακού ενόψει Μπαρτσελόνα - "Πρέπει να βγάλουμε σκληράδα..." (vid)

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα έκανε Έλληνας παίκτης των Ερυθρόλευκων ο οποίος σημείωσε ότι για να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στη νίκη θα πρέπει όλοι να εμφανιστούν σκληροί.

Μιχάλης Λούντζης: Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/10) έκανε ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού όπου εξέφρασε την άποψη ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα και να μην επιτρέψουν στην Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της.

«Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε από νωρίς τη σκληράδα που διαθέτουμε. Να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να έχουμε συνέχεια μια επαφή μαζί τους και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Αν τους αφήσεις ελεύθερους σίγουρα θα παίξουν πολύ καλό μπάσκετ».

Αναφορικά με τους πολλούς τραυματίες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, τόνισε ότι «δεν είναι ευχάριστο, ούτε καλό μια ομάδα να μην έχει όλους τους παίκτες της. Όχι μόνο για όσους παίζουν, αλλά και για τα παιδιά που αισθάνονται περίεργα που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δυστυχώς στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν κάτι πολύ σοβαρό και πιστεύω πως σύντομα θα είναι κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ».

Τέλος, ερωτηθείς αν είναι έτοιμος, δεδομένου ότι, λόγω της απουσίας του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αναμένεται να έχει αυξημένο ρόλο, ο Μιχάλης Λούντζης απάντησε: «Πάντα είμαι έτοιμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κίνηση Χουάντσο στον "πεσμένο" Γκάι - Ο Έλληνας των... ειδικών αποστολών - "Θέμα" με Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags