Πάρτε μέρος στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr ώστε να συναγωνιστείτε με άλλους Έλληνες φιλάθλους για την πρωτιά και τα μεγάλα δώρα. Ακόμα βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης και η πρώτη «διαβολοβδομάδα» ξεκινά την Τρίτη (17/10) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (20/10).

Η «διαβολοβδομάδα» κρύβει... παγίδες για τους fantasy manager και αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι επιλογές που θα κάνετε με βάση το πρόγραμμα της ομάδας του παίκτη που θα διαλέξετε.

Δεν είναι ιδανικό το εύκολο παιχνίδι στη «διαβολοβδομάδα»

Για παράδειγμα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας την Τρίτη και ο Ουόλτερ Τάβαρες ή ο Γιαμπουσέλε φαντάζουν εξαιρετικές επιλογές. Όμως, η «Βασίλισσα» την Πέμπτη έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Ολίμπια Μιλάνο και ίσως ο Τσους Ματέο κάνει ευρύ rotation, ώστε να έχει τα βαριά του χαρτιά πιο ξεκούραστα για τους Ιταλούς. Αυτό σημαίνει πως παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους Μαδριλένους να αξίζουν το ρίσκο να βρίσκονται στη fantasy ομάδα σας.

Οι παίκτες που αξίζουν

Για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, ίσως αξίζει, να πάρετε παίκτες από την Αναντολού Εφές, καθώς η τουρκική ομάδα έχει δύο στις δύο ήττες αλλά κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και θα ψάξει ένα ξέσπασμα απέναντι σε Βιλερμπάν και Βαλένθια στην Κωνσταντινούπολη. Παίκτες όπως ο Κλάιμπερν, ο Τόμπσον και ο Λάρκιν δεν έχουν δείξει την πραγματική τους αξία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και σίγουρα θα θέλουν να αφήσουν το κακό ξεκίνημα πίσω τους.

Οι δύο καλύτερες επιλογές προπονητών

Επίσης, ιδανικό είναι να κάνετε αλλαγή προπονητή σε κάθε αγωνιστική, ανάλογα με το πρόγραμμα των ομάδων. Για την πρώτη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας», οι καλύτερες επιλογές φαντάζουν ο «φθηνός» Λούκα Μπιάνκι με 6,3 credits με την Βίρτους Μπολόνια να φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου και ο Ερντέμ Τσαν της Εφές με 7 credis, καθώς η τουρκική ομάδα υποδέχεται την αδύναμη Βιλερμπάν.

Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr!