Facebook Pixel Ιταλός δημοσιογράφος: ’’Μόνο οι Έλληνες βάζουν τον Σλούκα μπροστά από τον Μίροτιτς’’
Μπάσκετ
| 2023-10-19 23:01:00

’’Βράζει’’ Ιταλός δημοσιογράφος: ’’Μόνο οι Έλληνες βάζουν τον Σλούκα μπροστά από τον Μίροτιτς’’

Sportdog Team
’’Βράζει’’ Ιταλός δημοσιογράφος: ’’Μόνο οι Έλληνες βάζουν τον Σλούκα μπροστά από τον Μίροτιτς’’

Θεωρεί μεγαλύτερη μεταγραφή αυτή του Νίκολα Μίροτιτς στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αλεσάντρο Μάτζι διαφώνησε έντονα με τα ελληνικά ΜΜΕ, που θεώρησαν σπουδαιότερη την απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό από εκείνη του Μίροτιτς από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ιταλός ρεπόρτερ μίλησε και για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ομάδα του Μιλάνου, λέγοντας ότι οι απουσίες των Κάνααν και Λαρεντζάκη έπαιξαν κομβικό ρόλο.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου, Αλεσάντρο Μάτζι, μέσω της ιστοσελίδας “realolimpiamilano.com”:

“Όταν μπαίνεις στο γήπεδο χωρίς τον Μάοντο Λο και τον Μπίλι Μπάρον σε ένα ρόστερ που από επιλογή είναι λιγότερο καλά εξοπλισμένο στην περιφέρεια, το να είσαι αντιμέτωπος με έναν Ολυμπιακό χωρίς ΜακΚίσικ και Γουίλιαμς-Γκος είναι η καλύτερη δυνατή βοήθεια. Είναι εκείνες οι ημερολογιακές συμπτώσεις πάνω στις οποίες μπορεί να οικοδομηθεί μια θετική σεζόν.

Οι Έλληνες, που πήραν μόλις 7 λεπτά από την Κάνααν, και έχασαν τον Λαρεντζάκη με πέντε φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος μεταξύ των κορυφαίων ομάδων. Μόνο ένα ελληνικό site θα μπορούσε να βάλει τον Σλούκα μπροστά από τον Μίροτιτς στις κορυφαίες μεταγραφικές επιτυχίες του καλοκαιριού”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags