Facebook Pixel Όντεντ Κάτας: Συγκλονίζει ο Κάτας! "Η καρδιά μας είναι στο... Ισραήλ" - Τι θέλει ενόψει του αγώνα με Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2023-10-19 23:38:00

Συγκλονίζει ο Κάτας! "Η καρδιά μας είναι στο... Ισραήλ" - Τι θέλει ενόψει του αγώνα με Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Κάτας! "Η καρδιά μας είναι στο... Ισραήλ" - Τι θέλει ενόψει του αγώνα με Παναθηναϊκό

Η Ισραηλινή ομάδα είναι στην Αθήνα για τον αγώνα κόντρα στους Πράσινους την Παρασκευή (20/10), με τον τεχνικό να κάνει δηλώσεις και να σχολιάζει τόσο την προσεχή αναμέτρηση, όσο και στα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Όντεντ Κάτας: Έχοντας το μυαλό τους στο Ισραήλ θα αγωνιστούν παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (20/10) όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο τι θέλει να δει διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια.



«Νιώσαμε ένα πολύ περίεργο συναίσθημα χθες (18/10), καθώς δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, πως θα νιώθαμε και σε τι κατάσταση θα ήμασταν. Τώρα, ξέρουμε τι να περιμένουμε, αφού βιώσαμε αυτή την εμπειρία. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να παρουσιαστούμε με περισσότερη ενέργεια και ελπίζω ότι το ματς με τη Βαλένθια μας βοήθησε να βρούμε τον ρυθμό μας, έπειτα από δύο εβδομάδες απραξίας. Όπως πάντα, η καρδιά μας είναι στους ανθρώπους μας πίσω στην πατρίδα και ελπίζουμε ότι θα δώσουμε δύναμη και θα τους κάνουμε χαρούμενους», είπε ο Όντεντ Κάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πονάει" ο ΠΑΟ για τα 20 ματς που χάνει ο Παπαπέτρου - Ζητάει μεταγραφή ο Αταμάν, επιστροφή Μήτογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags