Facebook Pixel Μπόγρης για Παναθηναϊκό: ’’Παίκτης Γιούροκαπ ο Λεσόρ’’ - Φοβερή αποκάλυψη για Χουάντσο!
Μπάσκετ
| 2023-10-22 20:27:00

’’Βόμβες’’ Μπόγρη για Παναθηναϊκό - ’’Παίκτης Γιούροκαπ ο Λεσόρ’’ - Φοβερή αποκάλυψη για Χουάντσο!

Sportdog Team
’’Βόμβες’’ Μπόγρη για Παναθηναϊκό - ’’Παίκτης Γιούροκαπ ο Λεσόρ’’ - Φοβερή αποκάλυψη για Χουάντσο!

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την προβληματική εκκίνηση του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με ρεκόρ 1-3 την Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα κακώς κείμενα των πράσινων. Συγκεκριμένα, στάθηκε στην απόδοση του Ματίας Λεσόρ και τον χαρακτήριστε ρολίστα. Ο σέντερ του Αμαρουσίου αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, δίνοντας ειδήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπόγρης στους Betarades:

Για τον Ματίας Λεσόρτ είπε: «Απαράδεκτος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζω να λέω ότι ο Λεσόρτ είναι τραγικός. Η εμφάνιση του ήταν πολύ κακή, ήταν ο παίκτης Γιούροκαπ που συνηθίσαμε πριν την Παρτιζάν. Προφανώς, νόμιζε πως στον Παναθηναϊκό θα έρθει να κουβαλήσει. Πρέπει να βάλει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ο Λεσόρτ είναι ένας πολύ καλός ρολίστας».

Για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Ερνανγκόμεθ και ο λόγος που δεν αποδίδει, είναι πως όλες οι ομάδες έχουν αποφασίσει να τον έχουν αγκαλίτσα να μην κάνει το παιχνίδι του. Ήταν και πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά γιατί στο Inbox του ήρθαν… καρκίνοι και δεν το έχει συνηθίσει αυτό. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα Χουάντσο!»

Για τον Παναθηναϊκό συνολικά, τόνισε: «Άμα χάνεις από την Μακάμπι… τι θα συμβεί όταν θα έρθει η Αρμάνι κ.ο.κ. Συγχαρητήρια στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μπήκε και έδωσε ενέργεια και σκληράδα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σοφτ και για αυτό έχει ξεχωρίσει ο Καλαϊτζάκης που προσπαθεί να παίξει διαφορετικά και να σπάσει τα Plays.»

Για τον Γκριγκόνις: «Ακόμη μία φορά ο Γκριγκόνις ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης της ομάδας… και μεγάλα σουτ έβαλε».

Για τον Βιλντόζα: «Ο Βιλντόζα δεν είναι σταθερός, είχε κακό ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο. Του μπήκαν περισσότερο δύο σουτ και βρήκε αδρεναλίνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags