Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα: Χωρίς κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» και δύο παίκτες εκτός (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-25 15:38:00

Έσκασε τώρα: Χωρίς κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» και δύο παίκτες εκτός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Στο μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου για την Ευρωλίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Το πρώτο σερβικό ντέρμπι της Euroleague για φέτος αναμενόταν να έχει παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων, αλλά τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης η Παρτιζάν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τη Δευτέρα, οι ασπρόμαυροι είχαν υποσχεθεί 1000 εισιτήρια, ωστόσο, δύο μέρες πριν το ντέρμπι ανέφεραν πως μπορούν να δώσουν μόνο 300 εισιτήρια (λιγότερο από το 2% της χωρητικότητας) με τον Ερυθρό Αστέρα να το απορρίπτει.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες στο παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο αρχηγός Μπράνκο Λάζιτς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα μπορέσουν να παίξουν κόντρα στην Παρτιάν την Πέμπτη.

Ο Λάζιτς τραυματίστηκε στα πλευρά, ενώ ο Νέντοβιτς δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό στην πλάτη. Πριν τον τραυματισμό του, ο Νέντοβιτς είχε 9,5 πόντους και 3,8 ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags