Κάθε αρχή και δύσκολη, λέμε στην Ελλάδα. Όταν υπάρχουν και τόσο σαρωτικές αλλαγές, όπως αυτές που έχουν γίνει στον ΠΑΟ το περασμένο καλοκαίρι, είναι και δυσκολότερο το έργο κάθε προπονητή. Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει να διαχειριστεί μόνο το πρόβλημα της ανομοιογένειας, αλλά και θέματα τραυματισμών. Για σημαντικό κομμάτι της έναρξης της σεζόν δεν είχε διαθέσιμο τον Ντίνο Μήτογλου, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα λείψει για 3 μήνες.

''Ο τραυματισμός του Παπαπέτρου με έχει αναστατώσει γιατί είναι ένας παίκτης που πέρσι με την Παρτιζάν δεν είχε χάσει ματς. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλουμε παίκτες, ψάχνουμε ένα 3άρι και έναν παίκτη δίπλα στον Σλούκα'', δήλωσε ο Αταμάν την Παρασκευή και έδωσε το στίγμα των πράσινων προθέσεων. Το Τριφύλλι έχει αποφασίσει να πάρει παίκτη στο 3, με έναν αστερίσκο όμως. Αυτός θα αποτελέσει μπάλωμα για την τρύπα που άφησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ήτοι, θα δεσμεύεται με ολιγόμηνο συμβόλαιο και θα αποχωρήσει μόλις ο Έλληνας άσος γίνει καλά. Δεν αποκλείεται μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αυτός να είναι ο Νίκος Χουγκάζ, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στο Περιστέρι!

 

Έρχεται και το… μπαμ – Φήμες για αποχώρηση Μπαλτσερόφσκι

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης που θα είναι παρτενέρ του Σλούκα παραμένει ερωτηματικό, καθώς ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει στην αγορά για τον κατάλληλο και όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και για φυγή κάποιου από το υπάρχον ρόστερ.

Το θέμα που προκύπτει αμέσως είναι αυτό των ξένων: ο Παναθηναϊκός δε θέλει να την πάθει όπως την περασμένη σεζόν μαζεύοντας πολλούς μη Έλληνες. Μια λύση για το πρόβλημα είναι η αποχώρηση ενός παίκτη, που έχει απογοητεύσει τον Αταμάν. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ δεν έχει καταφέρει να μπει στο ρόλο που του έχει ανατεθεί και βρίσκεται τρίτος στην ιεραρχία των ψηλών, πίσω από τους Λεσόρ και Αντετοκούνμπο. Εδώ μπαίνει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, το οποίο θέλει να τον πάρει ως δανεικό για αντι-Τόμπσον. Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπαλτσερόφσκι έχει τον ίδιο ατζέντη με τον κόουτς του Περιστερίου, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε οι πράσινοι θα έχουν λύσει το θέμα των ξένων οι οποίοι με την επάνοδο του Πάπι θα έχουν γίνει 7.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bάζουν Stop σε Αγραβάνη στον Ολυμπιακό - Πρόβλημα με τα διαβατήρια - Φέρνει σέντερ ο Μπαρτζώκας!