Ο προπονητής του Παναθηναϊκού «έκοψε» για το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League τον Λούκα Βιλντόζα, με τους πράσινους να αναφέρουν πως έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Πάντως, ο Αργεντινός γκαρντ στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό παίρνει βαθμό κάτω του μετρίου. 

Στο πρώτο επίσημο ματς των δύο ομάδων για το Σούπερ Καπ που διεξήχθη στη Ρόδο, ο Βιλντόζα είχε τρεις προσπάθειες για σουτ (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο), αλλά δεν μπήκε καμία στο καλάθι, στην ήττα του τριφυλλιού με 75-51. Ο Αργεντινός άσος έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά και έξι δευτερόλεπτα, έχοντας ένα ριμπάουντ, μια ασίστ και δύο λάθη. Μάλιστα, στην κατηγορία +/- είχε -16!

Ποσοστό ευστοχίας 20%

Στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά από τους Πειραιώτες επικρατώντας με 88-78 στην παράταση με τον Λούκα να έχει πάλι κακή εμφάνιση, αφού τελείωσε το ματς με 5 πόντους (1/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα) σε 21:13 λεπτά συμμετοχής, έχοντας επίσης 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Συνολικά, στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ο Βιλντόζα έχει 2/10 προσπάθειες με ποσοστό ευστοχίας μόλις στο 20%!