Χωρίς τον Κώστα Σλούκα και τον Λούκα Βιλντόζα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την οργάνωση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού θα αναλάβει ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και χρειάστηκε να μεταβεί και στο νοσοκομείο, ενώ ο Αργεντινός έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού. Αμφότεροι τέθηκαν εκτός από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του τριφυλλιού στη Βαρκελώνη.

Τι χάνει ο Παναθηναϊκός από Σλούκα - Βιλντόζα

Από τον Κώστα Σλούκα, ο Εργκίν Αταμάν χάνει εκτός από τη δημιουργία και 11,2 πόντους με 47.6% στα δίποντα, 5 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ μέσο όρο. Οσον αφορά, τον Βιλντόζα, ο οποίος δεν ήταν και στα καλύτερα του τελευταία, αλλά είχε προσφέρει 8,2 πόντους με ποσοστό ευστοχίας 50% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και ήταν άχαστος στις βολές. Μάλιστα, ο Λούκα μοίραζε 3 ασίστ ανά ματς στα 21 λεπτά που αγωνιζόταν και μάζευε 2,4 ριμπάουντ.

Τα ηνία στον Γκραντ

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού έχει ξεμείνει για την αναμέτρηση στην Ισπανία με μόλις με 4 γκαρντ, αφού θα έχει στη διάθεσή του τους Τζέριαν Γκραντ, Δημήτρη Μωραΐτη, Μάριους Γκριγκόνις και Κάιλ Γκάι.

Η μπαγκέτα της ορχήστρας του Παναθηναϊκού θα δοθεί στον Γκραντ για να κάνει τον... μαέστρο. Ο Αμερικανός άσος είναι αρκετά εύστοχος μέχρι στιγμής στην Euroleague έχοντας 8,4 πόντους με 45.5% στα δίποντα και 40% έξω από τα 6,75μ., σε 28:21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γκραντ είναι ομαδικός παίκτης έχοντας 3,2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ παίζει και πολύ καλή άμυνα με 1,6 κλεψίματα. Αν μη τι άλλο, όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω του σε αυτό το ματς λόγω των απουσιών.