Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι μετά τη Φενέρ - Ρίχνουν πολύ χρήμα για δύο ονόματα - Stop από Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2023-11-03 10:00:00

"Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι μετά τη Φενέρ - Ρίχνουν πολύ χρήμα για δύο ονόματα - "Stop" από Μπαρτζώκα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ανεβαίνει το μπάτζετ, πιέσεις στον προπονητή να πει "ναι". Η εικόνα των Πειραιωτών στα τελευταία παιχνίδια και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν πείσει την διοίκηση ότι αξίζει μία νέα επένδυση για να δυναμώσουν κι άλλο το ρόστερ. Ποιους θέλουν να φέρουν και το πλάνο του κόουτς...
 

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με κάκιστη εικόνα, η οποία συνεχίστηκε και στο πρώτο ημίχρονο με τη Φενέρ. Στο δεύτερο, όπως ανέλυσε και ο Γιώργος Συρίγος στο Sportdog.gr, οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν κοντά σε μία τεράστια ανατροπή, όμως δεν τους έφτασαν οι δυνάμεις και ο χρόνος.

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών όπως ο ΜακΚίσικ, η μηδαμινή έως τώρα συνεισφορά του νεοαποκτηθέντα, Λουκ Σίκμα, που απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό λόγω προβλήματος, αλλά και η κούραση από το Παγκόσμιο Κύπελλο (π.χ. του Τόμας Γουόκαπ που ήταν και στην Τουρκία αγνώριστος), έχουν προκαλέσει αρκετά θέματα ρυθμού και λειτουργικότητας στους Ερυθρόλευκους.



Ωστόσο, από την διοίκηση υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς η ομάδα ξεκίνησε καλά την χρονιά γενικά και υπάρχει η διάθεση να δυναμώσει ακόμα περισσότερο, αλλά και να ενισχυθεί σε θέσεις που "πονάνε" μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες. Και μπορεί ο Μπαρτζώκας να δέχεται πιέσεις για προσθήκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όμως ο Έλληνας κόουτς δεν βιάζεται, θέλοντας να βρει τον καταλληλότερο παίκτη για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κυνήγησαν τον Ναν, που τελικά αποκτήθηκε από τους Πράσινους, όμως δεν πτοούνται και είναι αποφασισμένοι πιθανότατα για δύο κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, έναν γκαρντ δημιουργό και σκόρερ και έναν ψηλό που θα παίζει τόσο στο "4" όσο και στο "5" (γι' αυτό υπάρχει ενδιαφέρον σοβαρό για τον Πετρούσεφ).

Και λέμε πιθανότατα, καθώς το ποιες και πόσες προσθήκες θα γίνουν θα αποφασιστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος φαίνεται πως έχει πρωταρχικό στόχο την εύρεση ενός παίκτη στην περιφέρεια, λόγω της απουσίας του ΜακΚίσικ (που μάλλον θα λείψει για περίπου έναν μήνα ακόμα), ενώ θα το σκεφτεί εις διπλούν και για δεύτερη μεταγραφή, καθώς η γενικότερη πεποίθησή του είναι να μην γίνονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ειδικά αν δεν μπορεί να βρεθεί παίκτης ποιοτικός που να ταιριάζει στα πλάνα του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Ιτούδη για Παπαγιάννη - Δεν... αντέχει άλλο ο Ουόκαπ - Σενάριο βόμβα για Ολυμπιακό και Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags