Ο Κέντρικ Πέρι μίλησε στο γνωστό podcast του Ουρμπόνας στο basketnews και έβγαλε ειδήσεις αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό της εφετινής σεζόν. Ο πρώην παίκτης του Τριφυλλιού τόνισε πως αρχικά τους έβλεπε εντός πλέι-οφ, όμως όσο προχωρά ο χρόνος θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί. Την ίδια άποψη έχει και ο ΜακΚόλουμ.

Όσα είπε ο ΜακΚόλουμ:

«Πριν την προσθήκη Ναν πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει οριακά την είσοδο στα πλέι-οφ και εκεί τον βλέπω και τώρα. Και αυτό επειδή είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις γρήγορα χημεία όταν έχεις καινούργιο προπονητή, τόσους πολλούς νέους παίκτες, νέο σύστημα. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες με παίκτες που είναι μαζί για 3 ή για 4 χρόνια, έχουν τα ίδια συστήματα και γνωρίζονται μεταξύ τους».

Αναλυτικά ο Πέρι ανέφερε:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν, βλέποντας το πώς μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά, τους είχα για 7η ή 8η θέση. Να μπουν δηλαδή οριακά στα πλέι-οφ. Τώρα, μετά από κάποιες εβδομάδες, παρότι είναι πολύ νωρίς, τους βλέπω οριακά εκτός πλέι-οφ. Και αυτό γιατί βλέπω πολλές από τις ομάδες της EuroLeague να έχουν έναν κορμό που ήταν ήδη εκεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, ή για διαβολοβδομάδες στις οποίες πρέπει να βασιστείς σε αυτό τον κορμό και τη χημεία στα κρίσιμα σημεία».