Facebook Pixel Μίλος Τεόντοσιτς: Απίστευτη αποθέωση Τεόντοσιτς από πρώην αγαπημένο του ΠΑΟ - "Είναι ακόμα μαέστρος του μπάσκετ"
Μπάσκετ
| 2023-11-06 15:50:00

Απίστευτη αποθέωση Τεόντοσιτς από πρώην αγαπημένο του ΠΑΟ - "Είναι ακόμα μαέστρος του μπάσκετ"

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Τεόντοσιτς από πρώην αγαπημένο του ΠΑΟ - "Είναι ακόμα μαέστρος του μπάσκετ"

Τεράστια υπόκλιση στο ταλέντο και στα όσα έχει καταφέρει και συνεχίζει να κάνει ο Σέρβος γκαρντ από παίκτη που πέρασε με τεράστια επιτυχία από τους Πράσινους τα περασμένα χρόνια.

Νεμάνια Νέντοβιτς: Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπροστά του την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έβαλε... πλάτη στα όσα ακούγονται για τον Μίλος Τεόντοσιτς, αποθεώνοντάς τον μέσω των δηλώσεών του.

«Όσο για τον Μίλος... Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μιλούν άσχημα για αυτόν και δεν παρατηρούν ότι στα 36 του παίζει με τόσο πάθος και ενθουσιασμό. Δεν έχω ξαναδεί έτσι. Ίσως κάνει κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά έχει τις καλύτερες προθέσεις. Είναι ακόμα μαέστρος στο μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενοςπου άρχισε να παίζζει καλά... Πριν από την Μπάγερν του είπα: "Απλά, κερδίστε αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψω να σε βοηθήσω"», είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό; "Κόουτς, έχασες" - "Βαρύ το κλίμα" - "Υπό πίεση"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags