Facebook Pixel Όντεντ Κάτας: Πολύ προσεκτικός ο Κάτας ενόψει Ολυμπιακού - "Έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά..."
Μπάσκετ
| 2023-11-13 23:55:00

Πολύ προσεκτικός ο Κάτας ενόψει Ολυμπιακού - "Έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά..."

Sportdog Team
Πολύ προσεκτικός ο Κάτας ενόψει Ολυμπιακού - "Έχει άσχημα αποτελέσματα, αλλά..."

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους έκανε ο Ισραηλινός τεχνικός της Μακάμπι όπου και ανέφερε πως μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως είναι επικίνδυνη ομάδα.

Όντεντ Κάτας: Δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ισραηλινό τεχνικό στις δηλώσεις του να αναφέρεται στην ποιότητα των Ερυθρόλευκων παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Παρότι τα τελευταία αποτελέσματα του Ολυμπιακού δεν ήταν τα καλύτερα, πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. 

Είναι πρόκληση να παίζεις σε άδειο γήπεδο, θα πρέπει να παίξουμε σαν να είμαστε στο Τελ Αβίβ. Θα χρειαστεί να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς και να ανταπεξέλθουμε στην πίεση των γκαρντ του Ολυμπιακού, να είμαστε έξυπνοι και να κρατήσουμε τη μπάλα», είπε ο Όντεντ Κάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Μαρινάκης κράτησε Φορτούνη, τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ - Πρόβλεψη για Τσόρι στο ΦΩΣ - 45 γκολ σε έναν χρόνο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags