Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς: "Βόμβες" από Νέντοβιτς για Ολυμπιακό - "Κάνει συνέχεια φάουλ ο Φαλ" - Ατάκα για ΠΑΟ και Βιλντόζα
Μπάσκετ
| 2023-11-17 19:33:00

"Βόμβες" από Νέντοβιτς για Ολυμπιακό - "Κάνει συνέχεια φάουλ ο Φαλ" - Ατάκα για ΠΑΟ και Βιλντόζα

Sportdog Team
"Βόμβες" από Νέντοβιτς για Ολυμπιακό - "Κάνει συνέχεια φάουλ ο Φαλ" - Ατάκα για ΠΑΟ και Βιλντόζα

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα του εξωτερικού τόσο για τους Ερυθρόλευκους και τον Γάλλο σέντερ, αλλά και για την πρώην ομάδα του και την βελτιωμένη εικόνα που έχει.

Νεμάνια Νέντοβιτς: Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Basketnews έδωσε ο Σέρβος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου μίλησε για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, τις άμυνες του Φαλ, αλλά και τα όσα συζήτησε με τον Λούκα Βιλντόζα μετά την μεταγραφή του τελευταίου στον Παναθηναϊκό. 

«Ήταν δύσκολα. Είναι πολύ ψηλός και πολύ ευκίνητος και του επιτρέπουν την επαφή. Οι επαφές που έχει με τους αντιπάλους δε σφυρίζονται γιατί όλοι περιμένουν να σου μπλοκάρει το σουτ. Οπότε κανείς δεν ασχολείται με τις επαφές» σχολίασε και πρόσθεσε: «Όταν προσπαθείς να κάνει μπάσιμο κοντά του πάντα θα σε σπρώξει έστω και λίγο. Κανείς όμως δεν το βλέπει γιατί όλοι κοιτούν ψηλά. Για αυτό και εγώ θύμωσα λίγο με την κατάσταση, αλλά στο τέλος δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Για τον Λούκα Βιλντόζα και τον Παναθηναϊκό: «Πάντα κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνο. Είδα κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μήτογλου επέστρεψε και παίζει εξαιρετικά. Ο Λούκα είναι ακόμα λίγο πίσω αλλά έχει χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Όταν έμαθα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του είπα ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος από την Αθήνα και θα τον αγαπήσουν πάρα πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού», είπε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλίπ Πετρούσεφ: Το... λάθος του Αταμάν που θέλει ο Ολυμπιακός - Πώς "έμαθε" μπάσκετ από το Youtube (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags