Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ματ" Αγγελόπουλων με Μήτρου-Λονγκ - Ψηλά στη λίστα Μπαρτζώκα - Τα δύο "αγκάθια" της υπόθεσης
Μπάσκετ
| 2023-11-21 08:38:00

"Ματ" Αγγελόπουλων με Μήτρου-Λονγκ - Ψηλά στη λίστα Μπαρτζώκα - Τα δύο "αγκάθια" της υπόθεσης

Sportdog Team

Η αναζήτηση παικτών συνεχίζεται στο λιμάνι και στο προσκήνιο ήρθε η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ βρίσκεται πλέον ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται δυνατά με την περίπτωση του 30χρονου combo γκαρντ, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τους Λιθουανούς, έχοντας ως πλεονέκτημα το γεγονός πως ο παίκτης θα βγάλει σύντομα ελληνικό διαβατήριο, άρα αν γίνει η μεταγραφή δεν θα λογίζεται ως ξένος.

Η περίπτωση του Μήτρου-Λονγκ είναι αξιοπρόσεκτη, ωστόσο έχει δύο "αγκάθια". Το ένα αποτελεί το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις και θα πρέπει να βρεθεί λύση με την λιθουανική ομάδα, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την Euroleague, η οποία βάσει κανονισμών, δεν επιτρέπει σε έναν παίκτη που αγωνίστηκε ήδη φέτος σε μία ομάδα της διοργάνωσης να παίξει σε άλλη, πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Έτσι εφόσον το θέμα του παίκτη στον Ολυμπιακό τελειώσει θετικά θα μπορεί να αγωνιστεί από 2 Ιανουαρίου στους Ερυθρόλευκους στη διοργάνωση, ενώ στην Basket League, θα μπορεί να παίξει άμεσα.

Ο Μήτρου-Λονγκ αγωνίζεται κατά μέσο όρο μέχρι τώρα στην Euroleague 10 λεπτά και μετράει 4,1 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Πρόκειται βέβαια για μια εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει και το sportdog με ρεπορτάζ του προ λίγων ημερών, αναφέροντας ότι ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται στα υπόψιν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μπαρτζώκα για ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ όπως... Σενγκέλια - Αυτός θα είναι η επόμενη μεταγραφή ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags