Facebook Pixel Αναντολού Εφές: "Νοσοκομείο" η Εφές και εν όψει Παναθηναϊκού - Πάει για χειρουργείο ο Λάρκιν - Οι άλλες δύο απουσίες
Μπάσκετ
| 2023-11-21 13:05:00

"Νοσοκομείο" η Εφές και εν όψει Παναθηναϊκού - Πάει για χειρουργείο ο Λάρκιν - Οι άλλες δύο απουσίες

Sportdog Team

Πολλά τα προβλήματα και μάλιστα βασικών παικτών έχει η τουρκική ομάδα.

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Σέιν Λάρκιν, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει αποκομίσει στο δάχτυλο του χεριού του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το "Stop Press Medya".

Τα προβλήματα στην Εφές δεν σταματούν στον Λάρκιν, αφού εκτός έχουν τεθεί εκτός επ' αόριστον τόσο ο Ελάιζα Μπράιαντ με πρόβλημα στο πόδι όσο και ο Τίμπορ Πλάις, οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της "διαβολοβδομάδας" κόντρα στην Μονακό.

Μάλιστα και ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τσαν, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του λέγοντας ότι «έχουμε κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε 2 εκτός έδρας αγώνες ενώ χάσαμε 3 παίκτες λόγω τραυματισμού. Ο Σέιν Λάρκιν, ο Ελάιζα Μπράιαντ και ο Τίμπορ Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό χωρίς να σκεφτόμαστε αυτές τις ελλείψεις».

Όπως όλα δείχνουν, κανείς από τους τρεις παίκτες δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Euroleague (5/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags