Facebook Pixel Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Πως ο Μήτρου-Λονγκ έφτασε στον Ολυμπιακό - Όλο το παρασκήνιο και ο ρόλος της μητέρας του
Μπάσκετ
| 2023-11-21 19:42:00

Πως ο Μήτρου-Λονγκ έφτασε στον Ολυμπιακό - Όλο το παρασκήνιο και ο ρόλος της μητέρας του

Sportdog Team
Πως ο Μήτρου-Λονγκ έφτασε στον Ολυμπιακό - Όλο το παρασκήνιο και ο ρόλος της μητέρας του

Η απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ από τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί το τέλος μιας «οδύσσειας» που κράτησε σχεδόν όσο το ταξίδι επιστροφής στην Ιθάκη του πρωταγωνιστή του ομηρικού έπους, μετά τον τρωικό πόλεμο.

Επί μια δεκαετία, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ “πάλευε” να έρθει στη γενέτειρα της μητέρας του, ενώ ακόμα συνεχίζει να προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει το διαβατήριο της χώρας μας. Πλέον όλα δείχνουν πως και ο δεύτερος στόχος του θα ολοκληρωθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Είναι γνωστό πως ο… μέχρι πριν από λίγη ώρα παίκτης της Ζαλγκίρις γεννήθηκε στην πόλη Μισισάγκουα, λίγο έξω από το Τορόντο του Καναδά, με την μητέρα του Γεωργία Μήτρου να προέρχεται από οικογένεια μεταναστών από την Σπάρτη και τον πατέρα του, Τζέρσεϊ Λονγκ να έχει καταγωγή από το Τρινιντάντ Τομπάγκο. Από κει και πέρα, όμως, υπάρχουν πολλά «πρόσωπα» που τον συνδέουν με την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο apexsports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags