Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διαχειριση Μπαρτζώκα, ταχύτητα και πίεση ο Μήτρου-Λονγκ - Δεν είναι Βεζένκοφ ο Πετρούσεφ, μπορεί να έρθει"!
Μπάσκετ
| 2023-11-22 19:16:00

"Διαχείριση Μπαρτζώκα, ταχύτητα και πίεση ο Μήτρου-Λονγκ - Δεν είναι Βεζένκοφ ο Πετρούσεφ, μπορεί να έρθει"!

του Γιώργου Κτενά

Η επόμενη μεταγραφή των Αγγελόπουλων και γιατί αποκτήθηκε ο Ελληνοκαναδός γκαρντ. Οι λόγοι που τον επέλεξε ο Έλληνας κόουτς, τι αλλάζει στο ρόστερ των Πειραιωτών και οι προσπάθειες για τον Σέρβο NBAer.

Ολυμπιακός: Στο ρόστερ τού Ολυμπιακού και επίσημα βρίσκεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε μια ακόμα λύση στα γκαρντ αλλά και να κρατήσει το πορτοφόλι του γεμάτο ενόψει της συνέχειας.

Ο Ελληνοκαναδός άσος, που σε λίγο καιρό θα έχει στην κατοχή του ελληνικό διαβατήριο και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου, είναι η πρώτη από τις δύο μεταγραφές που αναμένεται να κάνουν οι Πειραιώτες, καθώς ο Φιλίπ Πετρούσεφ φαίνεται ότι βρίσκεται τώρα στo επίκεντρο για την επόμενη κίνηση.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Λινάρδο, παλαίμαχο διεθνή άσο και προπονητή που γνωρίζει άριστα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, προκειμένου να σχολιάσει όσα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στους Ερυθρόλευκους.

"Γρήγορος, αθλητικός, παίζει άμυνα - Θα δώσει ταχύτητα - Άλλο Ζαλγκίρις και άλλο Ολυμπιακός"

"Δεν είναι ο παίκτης-σταρ, αλλά με τις απουσίες που έχει ο φετινός Ολυμπιακός (αν και θα αργήσει να παίξει ο Μήτρου-Λονγκ) προσθέτει έναν ακόμα γκαρντ. Που δεν είναι στο επίπεδο του Γουόκαπ, βέβαια, αλλά είναι γρήγορος, αθλητικός παίζει άμυνα και είναι οικονομική και σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή για το ρόστερ του Ολυμπιακού", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Ν. Λινάρδος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για αυτά που θα δώσει ο Μήτρου-Λονγκ στον Ολυμπιακό:

"Θα δώσει ταχύτητα στην ομάδα, πίεση στην άμυνα και θα μπορεί αν είναι σε καλή μέρα να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες. Έχει διάθεση για διάκριση, είναι παιδί με όρεξη. Άλλο να παίζει στη Ζαλγκιρις και άλλο στον Ολυμπιακό. Αλλά με βάση την αγορά αυτή τη στιγμή είναι μια καλή κίνηση".

"Διαχειριση ο Μπαρτζώκας - Ντουμπλάρει Γουόκαπ-ΜακΚίσικ - Δεν είναι Βεζένκοφ ο Πετρούσεφ"

Σε λίγο καιρό, μάλιστα, θα έχει και ελληνικό διαβατήριο.

"Πολύ σημαντικό γιατί παίρνει θέση Έλληνα παίκτη, οπότε μπορεί να πάρει περισσότερους ξένους ο Ολυμπιακός. Ο κόσμος τού Ολυμπιακού θέλει να δει περισσότερο βάθος στον πάγκο, γιατί με Γκος και ΜακΚίσικ εκτός έχουν μείνει δύο γκαρντ. Θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και στον Λούντζη για να βελτιωθεί στο παιχνίδι του. Είναι έξυπνη κίνηση, προσθετική, οικονομική, που δείχνει ότι ο Μπαρτζώκας κάνει διαχείριση".

Με ποιον ταιριάζει στην 5άδα του Ολυμπιακού;

"Ζευγαρώνει με παίκτες του Ολυμπιακού, μπορεί να παίξει με διάφορα σχήματα. Μπορεί να ντουμπλάρει τον Γουόκαπ και τον ΜακΚίσικ, μπορεί να παίξει και σε σχήμα με Λούντζη και Λαρεντζάκη για να δώσει ανάσες στους άλλους".

Αναφέρατε νωρίτερα τη διαχείριση του Μπαρτζώκα στο μπάτζετ, γιατί φαίνεται ότι είναι ανοιχτό το θέμα του Πετρούσεφ.

"Είναι στόχος τού Ολυμπιακού όπως έχει βγει προς τα έξω. Μπορεί να μην είναι Βεζένκοφ αλλά θα προσθέσει δύναμη σε όλους τους τομείς. Είναι δύσκολη περίπτωση λόγω του ΝΒΑ, αλλά εφόσον δείξει υπομονή ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι μπορεί να τον πάρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "βόμβα": Ελληνική ομάδα ανακοίνωσε πολύπειρο παικταρά με παρουσία σε τελικούς NBA! (pic-vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags