Facebook Pixel Euroleague: Τέταρτη σερί ήττα η Φενέρ, δεν "ξύπνησε" ούτε στη Μπολόνια - Αποβλήθηκε ο Ιτούδης φωνάζοντας "Ντροπή σας"! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-11-23 23:35:00

Τέταρτη σερί ήττα η Φενέρ, δεν "ξύπνησε" ούτε στη Μπολόνια - Αποβλήθηκε ο Ιτούδης φωνάζοντας "Ντροπή σας"! (Vid)

Sportdog Team

Νέα ήττα για την τουρκική ομάδα από τη Βίρτους Μπολόνια (87-79), με τον Έλληνα τεχνικό να γίνεται έξαλλος με τους διαιτητές και να αποβάλλεται!

Euroleague: Η Βίρτους κέρδισε την Φενέρμπαχτσε, με κορυφαίο τον Τόκο Σενγκέλια. Αποβλήθηκε ο Ιτούδης.

Η ομάδα της Μπολόνια, επικράτησε με 87-79 της Φενέρ και ανέβηκε στο 7-3 στην EuroLeague, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τέταρτο σερί ματς και πλέον είναι στο 5-5. Κορυφαίος για τους νικητές ο Σενγκέλια, με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, από κοντά ο Χάκετ με 14 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Ντόμπριτς είχε 11 πόντους με 4 ριμπάουντ. Για τη Φενέρ, δεν έφτανε ο τρομερός Μότλι, που είχε 25 πόντους με 8 ριμπάουντ, αλλά ούτε και οι 13 πόντοι του Γουίλμπεκιν, με τον Καλάθη να μένει στους 8 (αν και πέρασε τους 3000 πόντους στην EuroLeague) και τον Παπαγιάννη μόλις στους 2!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, τελειώνοντας την πρώτη περίοδο μπροστά, αλλά η Βίρτους πήρε ισχνό προβάδισμα στο ημίχρονο, πριν κάνει τη διαφορά στην τρίτη περίοδο με επιμέρους 24-14. Η Φενέρ προσπάθησε για το come back στην τέταρτη περίοδο χωρίς τον Ιτούδη (που είχε αποβληθεί 4 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου για διαμαρτυρία), αλλά έμεινε ημιτελές.

Τα δεκάλεπτα: 25-27, 46-44, 68-58, 87-79.

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζει... τρένο η Ρεάλ - Διέλυσε και την Άλμπα στη Μαδρίτη με φοβερό Χεζόνια (Hls)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags