Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας... 3ετίας στον Ολυμπιακό - Η κρυφή συμφωνία με Αγγελόπουλους - Εκτός ομάδας παίκτης-έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2023-11-29 10:00:00

Μπαρτζώκας... 3ετίας στον Ολυμπιακό - Η κρυφή συμφωνία με Αγγελόπουλους - Εκτός ομάδας παίκτης-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μπαρτζώκας... 3ετίας στον Ολυμπιακό - Η κρυφή συμφωνία με Αγγελόπουλους - Εκτός ομάδας παίκτης-έκπληξη!

Η απόφαση της διοίκησης και η επόμενη ημέρα στο Λιμάνι. Τι δείχνουν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, γιατί πλέον στο ΣΕΦ βλέπουν ακόμα πιο κοντά το Final Four και ποιος  είναι ο Έλληνας άσος που θα "κοπεί" αναγκαστικά...

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί πλέον στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού μετά τις σημαντικές προσθήκες των Φιλίπ Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που θα προσδώσουν ποιότητα και πληρότητα στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πάντα σε συνεννόηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας κατά πολύ το σύνολο του Έλληνα τεχνικού, έχοντας όμως πάντα ως γνώμονα το "χτίσιμο" για το μέλλον.

Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ υπέγραψαν μέχρι το 2026, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε απλά δύο παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά να φτιάξει ομάδα με προοπτική και για τα επόμενα χρόνια, ποντάροντας στην ασφαλή μετάβαση από τη μία σεζόν στην άλλη, χωρίς μεγάλες ανακατατάξεις.

Στην ίδια λογική κινήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι και στις περιπτώσεις των Μιλουτίνοφ και Μπραζντέικις, δείχνοντας με αυτές τις κινήσεις ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ εμπιστεύονται απόλυτα τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι της ομάδας, του έχουν δώσει την "μπαγκέτα" και αυτός "χτίζει" από τώρα τον Ολυμπιακό της επόμενης τριετίας.

Εκτός Euroleague ο Λούντζης!

Την ίδια στιγμή, οι πρόσφατες προσθήκες είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσουν την παρουσία κάποιων παικτών στο ρόστερ και ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Λούντζης. Ο 25χρονος γκαρντ αναμένεται να "κοπεί" από την Euroleague, καθώς πλέον βρίσκεται πιο πίσω στο rotation σε σχέση με τους υπόλοιπους, παρότι οι Ερυθρόλευκοι τον πιστεύουν και θέλουν να τον στηρίξουν.
Στον Ολυμπιακό έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τον Λούντζη, αφού πρόκειται για μέλος της βασικής δωδεκάδας της Εθνικής Ελλάδας, είναι διατεθειμένοι να του δώσουν χρόνο και στήριξη, αλλά περιμένουν να δουν βελτίωση από αυτόν μέσα στο επόμενο διάστημα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags