Facebook Pixel Λαρεντζάκης: ’’Μαραθώνιος η Ευρωλίγκα - Η Ρεάλ μας έπαιξε στο δικό της ρυθμό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-07 03:17:00

Μήνυμα Λαρεντζάκη: ’’Μαραθώνιος η Ευρωλίγκα - Η Ρεάλ μάς έπαιξε στο δικό της ρυθμό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα Λαρεντζάκη: ’’Μαραθώνιος η Ευρωλίγκα - Η Ρεάλ μάς έπαιξε στο δικό της ρυθμό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης του Ολυμπακού μίλησε για την ήττα στο ΣΕΦ και για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός λύγισε στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ Μαδρίτης μες το ΣΕΦ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στο ρυθμό που έκρινε τα πάντα. Ο Έλληνας άσος μίλησε στην εκπομπή Muchachos στους Betarades και σχολίασε την Ευρωλίγκα, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για μαραθώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Ρεάλ: "Η Ρεάλ είναι μια ποιοτική ομάδα. Μας έπαιξε στο δικό της ρυθμό. Εμείς δε βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνά μας στην επίθεση".

Για το αν ήταν η άμυνα που δε βοήθησε τον Ολυμπιακό: "Οταν δεν παίζεις άμυνα για να πάρεις την ψυχολογία που χρειάζεσαι και να βρεις κάποια εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον, η αντίπαλη άμυνα δυναμώνει. Η Ρεάλ είχε το δικό της πλάνο, έκανε στα τελευταία λεπτά ένα 6-0 και πήρε μιια σημαντική διαφορά".

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: "Κάθε αγώνας ειναι σημαντικός. Ειδικά μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες. Πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ήττα μετράει, αλλά έχουμε δει ότι είναι μαραθώνιος και πρέπει να προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, είτε στη νίκη, είτε στην ήττα".

Δείτε το βίντεο στο 1.05.43:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οπαδός του Ολυμπιακού "κράζει" τον Μπαρτζώκα στη διάρκεια του ματς και ο Μπαφές του ζητάει να σταματήσει (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags