Facebook Pixel Νίλολα Μίροτιτς: Τρίβουν τα... χέρια τους σε ΠΑΟ - Σοβαρό θέμα με Μίροτιτς στην Αρμάνι - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2023-12-09 01:16:00

Τρίβουν τα... χέρια τους σε ΠΑΟ - Σοβαρό θέμα με Μίροτιτς στην Αρμάνι - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τρίβουν τα... χέρια τους σε ΠΑΟ - Σοβαρό θέμα με Μίροτιτς στην Αρμάνι - Τα δεδομένα για Ολυμπιακό

Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους Πράσινους, ενώ στον... αέρα είναι η συμμετοχή του στο ματς με τους Ερυθρόλευκους.

Νίλολα Μίροτιτς: Νέος πονοκέφαλος για την Αρμάνι Μιλάνο μιας και όπως έκανε γνωστό ο Ετόρε Μεσίνα, ο Ισπανός φόργουορντ  θα απουσιάσει για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω προβλήματος τραυματισμού, με αποτέλεσμα να είναι σίγουρα εκτός από την αναμέτρηση της ιταλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό στις 22 Δεκεμβρίου.

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Νίκολα Μίροτιτς θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την τενοντίτιδα στον αχίλλειο μέχρι το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο στις 2 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή του πάντως να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags