Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος ο Ιτούδης - Άσχημα αποτελέσματα και… επεισόδιο με γείτονα - Κορυφαίος κόουτς Νο1 φαβορί για Φενέρ!
Μπάσκετ
| 2023-12-13 14:05:00

Τέλος ο Ιτούδης - Άσχημα αποτελέσματα και… επεισόδιο με γείτονα - Κορυφαίος κόουτς Νο1 φαβορί για Φενέρ!

Sportdog Team
Τέλος ο Ιτούδης - Άσχημα αποτελέσματα και… επεισόδιο με γείτονα - Κορυφαίος κόουτς Νο1 φαβορί για Φενέρ!

Πρόωρο τέλος του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Φενέρ - Ποιος "παίζει" δυνατά για διάδοχός του!

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Δημήτρης Ιτούδης! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε λύση της συνεργασίας τους, παρότι ο Έλληνας τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της τουρκικής ομάδας με αποκορύφωμα την ήττα από την Αναντολού Εφές στο τουρκικό πρωτάθλημα, οδήγησαν τους ανθρώπους της Φενέρ στην απόφαση να βάλουν τέλος στην συνεργασία τους με τον Ιτούδη και πλέον βρίσκονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

 

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, φαντάζει αυτή την ώρα το επικρατέστερο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της τουρκικής ομάδας!

Η Φενέρμπαχτσε αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 6-7 και βρίσκεται στη 12η θέση της EuroLeague, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα μετράει 8 νίκες και 3 ήττες, που τη φέρνει σε ισοβαθμία με τις Καρσίγιακα - Μπεσίκτας και πίσω από την πρωτοπόρο Εφές που έχει 10-1.

Το επεισόδιο Ιτούδη με τον γείτονα και την… Τουρκία, που στάθηκε η αφορμή της αποχώρησης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ!

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο “TV 100”, ο Δημήτρης Ιτούδης στις 31 Ιουλίου τσακώθηκε με έναν γείτονά του, τον Μεχμέτ Ακίλ, για μία θέση του πάρκινγκ. Ο Τούρκος υποστηρίζει ότι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του κατά 20 εκατοστά λάθος, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλο τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Ακίλ δήλωσε συγκεκριμένα για το περιστατικό τα εξής: “Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο”.

Παρόλα αυτά, ο Ιτούδης κατηγορείται ότι τον εξύβρισε και τον ίδιο και το τουρκικό έθνος, με αποτέλεσμα ο Ακίλ να τον καταγγείλει στις τουρκικές αρχές, σύμφωνα πάντα με το “TV 100”.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Παπαγιάννης με ειδικό όρο - Το πήρε απόφαση ο Αντετοκούνμπο - ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για Ρογκαβόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags