Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πήρε θέση ο Ομπράντοβιτς για την απόλυση Ιτούδη και πρόσληψη Σάρας στη Φενέρ - "Αυτή η ζωή των προπονητών..."
Μπάσκετ
| 2023-12-15 18:15:00

Πήρε θέση ο Ομπράντοβιτς για την απόλυση Ιτούδη και πρόσληψη Σάρας στη Φενέρ - "Αυτή η ζωή των προπονητών..."

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Ομπράντοβιτς για την απόλυση Ιτούδη και πρόσληψη Σάρας στη Φενέρ - "Αυτή η ζωή των προπονητών..."

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Φενέρ και ο Λιθουανός τεχνικός είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί, με τον Ζοτς να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Απαντήσεις σχετικά με την απόλυση του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε και την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε ο Ζοτς, όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή.

«Χθες μίλησα με τον Δημήτρη. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Είμαστε συνάδελφοι και λυπάμαι για ό,τι έγινε. Σήμερα ή αύριο θα επικοινωνήσω με τον Σάρας για να τον ρωτήσω πως πάνε τα πράγματα στη Φενέρμπαχτσε. Όλοι μεταξύ μας είμαστε φίλοι. Όμως αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή. Κάποιος φεύγει και κάποιος άλλος παίρνει την ευκαιρία. Καλή τύχη στον Γιασικεβίτσιους» ανέφερε σχετικά ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη. Ελπίζω να αξιοποιήσει τον χρόνο του ώστε να ξεκουραστεί και να απολαύσει περισσότερο τον χρόνο με την οικογένειά του», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο στον ΠΑΟ - Λίγος για την Ευρώπη - "Έπεισαν" τον Γιοβάνοβιτς για Λοντίγκιν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags