Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάκης Τσουκαλάς: Ξέσπασμα Τσουκαλά - "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Ολυμπιακό - Ποιος Σίκμα;" - Αποκάλυψη για μεταγραφές Μαρινάκη!
Μπάσκετ
| 2023-12-16 11:26:00

Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Ολυμπιακό - Ποιος Σίκμα;" - Αποκάλυψη για μεταγραφές Μαρινάκη!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Ολυμπιακό - Ποιος Σίκμα;" - Αποκάλυψη για μεταγραφές Μαρινάκη!

Απαρηγόρητος για την ήττα στο ΣΕΦ και κυρίως για την εμφάνιση των Πειραιωτών…

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια, «έκραξε» τη μεταγραφή του Σίκμα, αλλά στήριξε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ παράλληλα έδωσε ειδήσεις και για τις μεταγραφές του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Μιλώντας για την ήττα στην Ευρωλίγκα από την Βαλένθια, τόνισε: «Τέτοιο Ολυμπιακό δεν έχω ξαναδεί, τόσο άσχημο παιχνίδι. Άστοχη η ομάδα πολύ, έλειπε ο Πίτερς που έχει 20 πόντους μ.ο., ο Γκος ανέτοιμος και ο Πετρούσεφ ήρθε τώρα. Άσχημη ήττα, δεν ανησυχώ όμως. Αλλά έχω απογοητευτεί τελείως με τον Σίγμα… Σίκμα πως λέγεται. Ο Μπαρτζώκας θα ξέρει καλύτερα, αλλά έχει πάρα πολύ χρόνο. Πήρες έναν παίκτη από την Άλμπα. Ποιά είναι η Άλμπα; Αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε έναν καλό προπονητή. 37 πόντους σε 3 δεκάλεπτα, μόνο σε σχολικό πρωτάθλημα. Και ποια Βαλένθια;»

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, σχολίασε: «Θα γίνουν πέντε μεταγραφές που θα είναι βασικότατοι. Θα νικάνε και τους διαιτητές και το VAR. Το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού παρά τις σφαγές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags