Facebook Pixel Βγαίνουν μπροστά οι Αγγελόπουλοι - Οριστική απόφαση Μπαρτζώκα για τις μεταγραφές - Λείπει ένας... Πάνγκος
Μπάσκετ
| 2023-12-16 23:18:00

Βγαίνουν μπροστά οι Αγγελόπουλοι - Οριστική απόφαση Μπαρτζώκα για τις μεταγραφές - Λείπει ένας... Πάνγκος

του Pick n' Scroll

Ξεκάθαρος ο Έλληνας τεχνικός αλλά και η διοίκηση για τη συνέχεια! Το πισωγύρισμα των Ερυθρολεύκων κόντρα στη Βαλένθια, οι προσθήκες Πετρούσεφ, Μήτρου-Λονγκ και ο τρόπος που -ευελπιστούν- πως θα αλλάξει η αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ολυμπιακός: Ενός κακού μύρια έπονται. Στον Ολυμπιακό δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά το βράδυ της Παρασκευής (15/12) δεν ήταν και από τα πλέον ιδανικά. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν απελπιστική εμφάνιση και έχασαν δίκαια από την Βαλένθια, μη μπορώντας να βάλουν πάνω από 60 πόντους. Την ίδια ώρα έγιναν τέσσερις οι ήττες φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια με τις ισπανικές ομάδες στο ΣΕΦ. Επίσης, το κακό έγινε μεγαλύτερο καθώς οπαδός των Πειραιωτών έκανε ρατσιστική επίθεση στον Γάλλο διαιτητή του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πλέον με τιμωρία. Ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα απαγόρευσαν διά βίου την είσοδο στα γήπεδα της κορυφαίας διοργάνωσης στον απαράδεκτο αυτό φίλαθλο, αλλά η ζημιά για τους Πειραιώτες ήδη είχε γίνει.

Και κοντά σε όλα αυτά υπάρχει και κριτική στον Γιώργο Μπαρτζώκα για αυτά, που είπε με αφορμή την γέννηση του παιδιού του Αλεκ Πίτερς. Πριν από λίγο μάλιστα ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, υπερασπιζόμενος τον προπονητή του, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να δείχνουν έμπρακτα στον Έλληνα τεχνικό πως τον στηρίζουν.

Ετσι, λοιπόν, εκεί, που η ομάδα του Πειραιά με τις νίκες με Μπάγερν και Καρδίτσα έδειχνε να μπαίνει και πάλι στον σωστό δρόμο τώρα έκανε πισωγύρισμα και μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πολλούς παίκτες, αλλά δεν φαίνεται να έχει την ιδανική χημεία. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει να «βρεθεί» η ομάδα μεταξύ της, αλλά μέχρι να γίνει αυτό (αν γίνει) θα υπάρχει η αμφιβολία.

Πάντως μεταγραφή άλλη δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, γιατί είναι πολλοί εκείνοι, που λένε ότι λείπει ένας γκαρντ, που να μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση. Όπως ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι και ο Κέβιν Πάνγκος, που είναι έτοιμος να φύγει από την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παλεύει με ό, τι υλικό έχει, το οποίο υλικό θα γίνει πιο πλούσιο σε λίγες μέρες, όταν μπει στην διαδικασία ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Επίσης, από το επόμενο ματς θα είναι και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Αλεκ Πίτερς.

Ο ίδιος ο οργανισμός του Ολυμπιακού την πιστεύει την ομάδα και θεωρεί ότι δεν θα αργήσει η μέρα, που σχεδόν όλα θα κυλάνε ομαλά. Μέχρι τότε, όμως, οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες. Και όπως είπε ο Τόμας Ουόκαπ «το θέμα είναι να μην βυθιστεί το πλοίο μέχρι όλοι να είμαστε μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από Ελλάδα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Δίψα" να παίξει Ευρωλίγκα - Έρχεται ως έξτρα λύση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags