Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" Ολυμπιακών στη Εστρέλα μετά την ήττα - "Φτάνει, άσε ήσυχο τον Γουόκαπ - Δούρειος ίππος του ΠΑΟ" (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-20 09:20:00

"Ντου" Ολυμπιακών στη Εστρέλα μετά την ήττα - "Φτάνει, άσε ήσυχο τον Γουόκαπ - Δούρειος ίππος του ΠΑΟ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ντου" Ολυμπιακών στη Εστρέλα μετά την ήττα - "Φτάνει, άσε ήσυχο τον Γουόκαπ - Δούρειος ίππος του ΠΑΟ" (ΦΩΤΟ)

Η νέα κακή εμφάνιση του γκαρντ των Πειραιωτών έφερε στο... στόχαστρο την εντυπωσιακή σύντροφό του!
 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βίρτους Μπολόνια το βράδυ της Τρίτης για τη Euroleague, με τον Τόμας Γουόκαπ να πραγματοποιεί άλλη μία κακή εμφάνιση και να είναι μάλιστα και ο μοιραίος παίκτης στην τελευταία φάση που έκρινε το αποτέλεσμα.

Ο γκαρντ των Πειραιωτών βρίσκεται αγωνιστικά σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, προφανώς λόγω της κούρασης από το Μουντομπάσκετ το καλοκαίρι και τα πάρα πολλά λεπτά που έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως το… κακό βρίσκεται αλλού.

Ο Γουόκαπ τους τελευταίες μήνες διατηρεί σχέση με την εντυπωσιακή ηθοποιό Εστρέλα Νούρι, που εμφανίστηκε και στο ΣΕΦ αλλά και στο All Star Game σην Καρδίτσα και κάποιοι την θεωρούν… υπεύθυνη για το ντεφορμάρισμα του.

Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ήταν πάρα πολλά τα τρολ σχόλια τόσο στα προφίλ της στο Instagram όσο και σε σχόλια στο Instagram, όπου της ζητούσαν να τον… αφήσει να ξεκουραστεί, ενώ κάποιοι τη χαρακτήριζαν «δούρειο ίππο του Παναθηναϊκού, για να αποσυντονίσει τον Θωμά»!

Οι δυο τους πάντως περνάνε πολύ καλά, ετοιμάζονται μάλιστα για γάμο και σίγουρα αφού είναι ευτυχισμένος, ο Γουόκαπ άμεσα θα επιστρέψει και στα επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει αγωνιστικά!

Ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού και η 29χρονη Αμερικανίδα με ρίζες από το Ιράν, σκέφτονται μάλιστα να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να προχωρήσουν σε γάμο.

Αυτό δήλωσε η ίδια η Νούρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στα "Παραπολιτικά", λέγοντας ενδεικτικά: "Βρήκα το άλλο μου μισό. Σκεφτόμαστε τον γάμο".

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο εντόπισε σε ένα περίπτερο ο αθλητής των ερυθρολεύκων και ακολούθως το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram.

Ο Θωμάς με την Εστρέλα είναι μαζί λίγους μήνες. Συγκατοικούν από τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και είναι τρελά ερωτευμένοι. Το μοντέλο και ηθοποιός λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα, τον ήλιο, τις γεύσεις και την θάλασσα και θέλει να ζήσει μαζί με τον Γουόκαπ στη χώρα μας. 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Στην παραλία με διάσημη μελαχρινή για… χαλάρωση πριν το παιχνίδι κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού (Vid)

«Τρέλανε» του ακόλουθούς της στο Instagram για ακόμα μια φορά η σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ, Εστρέλα Νούρι, ανεβάζοντας story, στα οποία απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες στην χώρα μας με το μαγιό της. Μάλιστα, την Τρίτη έκανε τις βουτιές της μαζί με τον άσο του Ολυμπιακού, που βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να χαλαρώσει πριν το παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Η 29χρονη έχει πάρει μέρος σε αρκετές σειρές (Entourage, Two Broke Girls, Queen Sugar), σε ταινίες (Damn Foreigners, Back Home) και σε video clips. Μιλάει τρεις γλώσσες, έχει μεγαλώσει στη Σουηδία, ενώ σπούδασε βιολογία και χημεία.

Το μοντέλο που μετρά πάνω από 1,1 εκατομμύριο followers στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, έδειξε να απολαμβάνει τον αθηναϊκό ήλιο παρότι πλησιάζουμε πλέον στα μέσα Νοεμβρίου.

Διάσημη μελαχρινή ηθοποιός... ξεσήκωσε το ΣΕΦ - Σύντροφος κορυφαίου παίκτη του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 75-57 της Εφές στο ΣΕΦ και έφτασε το ρεκόρ του στο 3-2. Οι Πειραιώτες είχαν την ώθηση των φίλων τους, όμως ο Τόμας Γουόκαπ είδε και τη σύντροφό του να βρίσκεται στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει.

Η Εστρέλα Νούρι παρευρέθηκε στο ΣΕΦ χθες το βράδυ.

Αυτή ασχολείται με την ηθοποιία, το stand-comedy και το μόντελινγκ ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Δείτε την Εστρέλα Νούρι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags